Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 17:12:38

Талалаївські платники податків справлятимуть новосілля

04.12.2013   15:00

Талалаївське відділення Бахмацької ОДПІ обслуговує 217 юридичних та 139 фізичних осіб.

Орендує приміщення у виробничого управління житлово-комунального господарства. Місцева влада стурбована умовами, в яких нині обслуговують платників, і пообіцяла виділити комфортне приміщення, де можна забезпечити відвідувачам необхідний сервіс.

У той час, як в усіх податкових інспекціях області та п’яти відділеннях -  Коропському, Носівському,  Семенівському, Сосницькому та Щорському – відкриті Центри обслуговування платників з сучасним сервісом, вдвідувачам Талалаївського відділення можна поспівчувати. Там немає навіть елементарних зручностей  - не підведена ні вода, ні каналізація. А через те, що протікає дах, навіть бувало, що відпадала штукатурка  зі стелі. Цієї пори року термометр показує 18, а взимку всього п’ять-шість градусів.

Начальник КП «Талалаївське виробниче управління житлово-комунального господарства» Олександр Кобиш знає про всі ці проблеми. Він відвідує Талалаївське відділення і як платник податків, оскільки має власний бізнес. Каже, що як депутату районної ради, йому соромно перед іншими платниками податків. Але безпорадно розводить руками.
Платники податків, у свою чергу, співчувають тим, хто там працює. Приватний підприємець Алла Грицик, яка завітала до Талалаївського відділення у справах, розповіла, що вона, як й інші її колеги, вдячна працівникам, які привітно зустрічають, ввічливо обслуговують, надають роз’яснення та консультації, допомагають. І все роблять можливе, щоб навіть в таких умовах підтримувати порядок.

Людмила Циганенко працює там прибиральницею. У господарчому приміщенні вона тримає чимало пляшок для води, яку доводиться носити з колодязя, що через дорогу. А взимку гарячу воду навіть носить з дому.
Бахмацька МДПІ має комфортний центр обслуговування платників і достатньо приміщень, щоб розмістити працівників відділення. Але тоді талалаївським платникам податків доведеться їздити за десятки кілометрів до Бахмача.
Таким станом справ перейнявся і голова Талалаївської райдержадміністрації Віталій Голець. Створення сприятливих умов для платників податків він вважає одним з пріоритетів у своїй  діяльності - переконаний, що податкові інспекції мають бути не фіскальною, а сервісною службою. 

Віталій Віталійович одразу запропонував приміщення колишньої районної санепідемстанції, де є всі зручності і можливості створити комфортні умови для платників податків. Працівники Талалаївського відділення Бахмацької ОДПІ та платники податків радо зустріли таку новину. І вже готуються до новосілля

Останні новини Чернігівщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.