Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 03:24:47

У Чернігові запрацював магазин "Лавка майстрів". ФОТО. ВІДЕО

30.09.2013   13:29Агенцiя

У Чернігівській області урочисто відкрито “Лавку майстра” та меморіальну дошку на честь пенітенціаріїв регіону

Голова Державної пенітенціарної служби України Олександр Лісіцков та народний депутат України, заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності Володимир Олійник разом із учасниками виїзного розширеного засідання колегії ДПтС України взяли участь в урочистостях з нагоди відкриття магазину з реалізації продукції підприємств установ виконання покарань управління ДПтС України в Чернігівській області – “Лавка майстра”, та меморіальної дошки на честь співробітників та ветеранів Державної пенітенціарної служби України Чернігівщини.

У вітальній промові О.Лісіцков вкотре наголосив на суспільній важливості діяльності усіх органів та установ Державної пенітенціарної служби України, виконання функцій та завдань, покладених на яку, забезпечує близько 50 тис. працівників.

“Носіями кращих професійних традицій специфічного виду соціальної діяльності є понад 22 тисячі пенсіонерів та ветеранів органів і установ виконання покарань, які передають свій досвід молодим працівникам. Наступність у роботі молоді та ветеранів забезпечує понад півтори тисячі професійних династій”, – сказав очільник відомства.

Окремо він відзначив роботу та внесок у загальну державну справу працівників пенітенціарних закладів і установ Чернігівщини, а також подякував начальнику територіального управління полковнику внутрішньої служби Доробалюку О.П., присутнім керівникам установ та в їх особі – усьому персоналу й ветеранам Служби за чесне ставлення до праці, сумлінне виконання службового обов’язку.

У зв’язку з цим кращим співробітникам органів та установ ДПтС України в Чернігівській області Олександр Лісіцков вручив нагороди, відповідно до підписаного наказу про заохочення.

Перерізавши символічну стрічку з нагоди відкриття магазину “Лавка майстра”, поважні гості ознайомилися з представленою в ньому продукцією, яка виготовляється підприємствами та майстернями установ Чернігівської області. “На почин” О. Лісіцков та В. Олійник для успішної діяльності магазину здійснили символічні покупки.

Прес-служба ДПтС України, відео ТК "Дитинець"

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини