Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 10:13:21

Шанойло разом з аграріями побував на виставці у Франції. ФОТО

19.09.2013   11:03Агенцiя

З 9 по 13 вересня у місті Ренн відбулася одна з найбільших виставок у Франції – «Space - 2013», присвячена сільському господарству і тваринництву.

Місто Ренн є одним із світових центрів розведення худоби. Подія такого масштабу, зрозуміло, не залишилося без пильної уваги чернігівських фермерів та аграріїв.

На виставці зібралися гості та учасники більш ніж з 120 країн. Виставка «Space - 2013» - це унікальний шанс ознайомитися з новинками сільськогосподарської техніки та обладнання, зібраними в одному місці. Крім того, відвідувачі мали змогу вивчити продукти та послуги для тваринництва, подивитися зернові культури, монокультури, а також понад 400 голів великої рогатої худоби.
 
Організатором бізнес-місії виступила Чернігівська торгово-промислова палата. Делегацію від Чернігівської області очолив заступник голови облдержадміністрації з питань агропромислового розвитку Олександр Шанойло. Кращі підприємства агропромислового комплексу нашого краю взяли участь у виставці: ТОВ "Форсаж", СТОВ "Інтер", ПСГП «Фортуна», ПП ім. Герасименко. Чернігівські фермери відвідали ряд тваринницьких підприємств провінції Бретані. У ході двосторонніх зустрічей представники французьких наукових і ділових кіл ознайомили українських зі своїми досягненнями та можливостями.
Проведені на виставці семінари та конференції дозволили фахівцям обмінятися думками, а виробникам - визначитися зі стратегією розвитку свого бізнесу на майбутнє.
 
Враховуючи загальну зацікавленість у подальшому поглибленні, зміцненні співробітництва, керуючись принципами взаємної вигоди Чернігівська торгово-промислова палата спільно з Торговою палатою Бретані м.Ренн ( Франція ) підписали Угоду про співпрацю.
 
Делегація Чернігівської області задоволена результатами: завдяки SPACE закладено хороший фундамент майбутнього розвитку, нових контактів, проектів, технологій та інвестицій.
 
«Space - 2013» дала можливість для професіоналів отримати інформацію про нові віяння в галузі, обговорити теми, які є важливими для сільськогосподарського співтовариства.
 
 
 
 
 
 
 

З інформацією Чернігівської ТППТ

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини