Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 08:46:35

За участю коштів Фонду влітку 2013 року оздоровлено 9016 дітей

09.09.2013   11:24Агенцiя

На засіданні правління обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, яке нещодавно відбулося у м. Чернігові, розглянуто і питання про підсумки оздоровлення дітей у дитячих закладах оздоровлення за рахунок коштів Фонду в 2013 році.

Програмою Чернігівського обласного відділення Фонду щодо відновлення здоров’я застрахованих осіб і членів їх сімей на 2013 рік для фінансування оздоровлення дітей у дитячих закладах оздоровлення було передбачено 10 млн. грн.

За підсумками оздоровчої кампанії 2013 року за участю коштів Фонду оздоровлено 9016 дітей, що на 305 дітей (або на 3,5%) більше рівня минулого року (8711). Загальна сума витрат склала 10 млн. грн., що становить 100% від запланованих коштів.

Фінансування дитячого оздоровлення здійснювалось шляхом часткового фінансування оздоровлення  дітей та закупівлі путівок за повну вартість.

При частковому фінансуванні кошти Фонду використовувались на організацію харчування, лікування та культурне обслуговування дітей в дитячих закладах оздоровлення згідно затверджених норм витрат у таких розмірах: на харчування (в частині вартості продуктів харчування) не більше 39 гривень на один людино-день та на лікування і культурне обслуговування дітей в розмірі не більше 3 гривень на один людино-день з розрахунку на оздоровчу зміну.

За участю коштів Фонду шляхом фінансування через міську та міжрайонні виконавчі дирекції оздоровлено 5 715 дітей, використано 4 млн. 939,4 тис. грн., з яких страхувальникам надано фінансування в сумі 1 млн. 288,9 тис. грн. для оздоровлення 1 507 дітей, за договорами з дитячими закладами оздоровлення за заявками страхувальників профінансовано оздоровлення 4 208 дітей та використано 3 млн. 650,5 тис. грн. В цьому році значно зросла частка фінансування безпосередньо дитячих закладів оздоровлення, вона становить 74% загальної суми часткового фінансування оздоровлення через міжрайонні та міську виконавчі дирекції.

За повну вартість придбано 1043 путівки на суму 3 млн. 178 тис. грн., у тому числі 793 путівки до оздоровчого комплексу «Сонячний» смт Лазурне Скадовського району Херсонської області та 250 - в дитячий центр «Електронік» ПАТ «ЧЕЗАРА» с. Снов'янка Чернігівського району. На виконання законодавства про здійснення державних закупівель виконавчою дирекцією відділення проведено дві конкурсні процедури відкритих торгів. Цими путівками було забезпечено в першу чергу дітей застрахованих осіб, що відносяться до соціально-вразливих категорій населення та дітей, які перебувають на диспансерному обліку.

Організаціями професійних спілок оздоровлено 2 258 дітей, використано 1 млн. 883 тис. грн.

За фінансової підтримки  Фонду діти застрахованих осіб області  оздоровлювались в 60 дитячих закладах оздоровлення, із них 40 – розташовані за межами області та у 20 місцевих. Із загальної кількості дітей, охоплених оздоровленням за кошти Фонду, 57% виїхали на оздоровлення за межі області. Найбільше їх оздоровилось в Автономній Республіці Крим,  Івано – Франківській, Миколаївській та Херсонській областях.

Слід зазначити, що оздоровчі зміни в дитячих закладах оздоровлення тривали в основному 21 день, таким чином на оздоровленні перебували 83,3% всіх оздоровлених за кошти Фонду дітей (7514 осіб). При цьому в окремих випадках фінансувались оздоровчі зміни скороченої тривалості 18 та 19 днів.

 Наслідок злагоджених дій - виконано завдання щодо максимального освоєння виділених коштів на фінансування оздоровлення дітей та не допущено зменшення кількості оздоровлених дітей у порівнянні з минулим роком.

Прес-служба виконавчої дирекції
обласного відділення Фонду

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини