Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 02:18:43

Чернігівщина представила свій потенціал на виставковій акції “Барвиста Україна”

21.08.2013   14:18Агенцiя

20 серпня п. р. у Національному Комплексі “Експоцентр України” в м. Києві відбулося відкриття загальнодержавної виставкової акції “Барвиста Україна”, присвяченої 22-й річниці незалежності України.

Свою виставку “Сіверські контракти-2013” на заході презентувала й Чернігівська область.

У перший день роботи виставкової акції експозицію Чернігівщини відвідав та оглянув заступник Міністра аграрної політики та продовольства України – керівник апарату Олександр Сень.

В офіційному відкритті експозиції області взяв участь директор Департаменту економічного розвитку обласної державної адміністрації Леонід Подоляк.

На виставці представлені експонати і зразки продукції 30 провідних підприємств області: агропромислового комплексу, машинобудівної, легкої, харчової та переробної, деревообробної та целюлозно-паперової промисловості.

Відвідувачі виставки мають змогу не тільки ознайомитися з можливостями кращих представників промислового комплексу області, а й отримати широку інформацію про історію та культуру Сіверського краю.

Роботу виставки “Сіверські контракти-2013” супроводжують кращі мистецькі колективи області.

Загальнодержавна виставкова акція “Барвиста Україна” триватиме до 23 серпня. Метою заходу є демонстрація технічного, інноваційного та інвестиційного потенціалу в різних галузях економіки регіонів країни, презентація кращих науково-технічних розробок, унікальних досягнень промисловості та експортних можливостей підприємств областей.

Участь у загальнодержавній акції дає можливість Чернігівській області не тільки ознайомитися з реальною політикою регіонів України в економічній, соціальній, культурній та інших сферах життя, а й налагодити взаємовигідне співробітництво між підприємствами та національними і закордонними діловими партнерами.

Департамент економічного розвитку Чернігівської ОДА

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.