Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 15:03:33

Чернігівці все більше платять за "комуналку" через інтернет

13.08.2013   10:56Агенцiя

З початку року чернігівці, користуючись послугою “регулярні платежі”, зробили півмільйона транзакцій.

Загальна сума комунальних та інших платежів склала 20 млн.грн.

Для сплати комунальних послуг або для проведення будь-яких повторюваних платежів клієнтам ПриватБанку більше не потрібно відвідувати відділення. Достатньо дати розпорядження банку, і кожен місяць  з рахунку або картки клієнта буде списуватися необхідна сума.

Клієнту достатньо вказати лише реквізити одержувача платежу, суму та періодичність списання коштів, і можна назавжди забути про черги в касу.

Регулярні платежі можна встановити як фіксовані, так і за сумою надісланого рахунку. У першому випадку - це  регулярний платіж з фіксованою сумою, який слугує  для погашення заборгованості за кредитом, поповнення мобільного телефону або плати за Інтернет. У цьому випадку клієнт особисто визначає суму платежу, і вона не змінюється протягом усього часу, на який оформлена послуга. Другий варіант - це регулярний платіж за надісланими рахунками, який  ідеально підходить для оплати комунальних послуг  з нефіксованими сумами платежів. У цьому випадку з рахунку клієнта списується конкретна сума, яку вказав банку постачальник послуг.

“Відтепер я економлю не тільки свій час та кошти, але й нерви, - розповідає приватний підприємець Савко Олеся. - Я щоденно, без вихідних, працюю на ринку, часу для відвідування відділень, стояння в чергах зовсім немає.  Дізналась про послугу і відразу  її замовила. Касир ПриватБанку безкоштовно встановила “регулярні платежі”  на оплату комунальних послуг та поповнення мобільного зв’язку. Я просто щаслива, що мені вже не слід перейматися всіма цими сплатами. Наразі, я не ризикую залишитись без світла, води, газу чи навіть зв’язку, якщо забула вчасно здійснити платіж”.

Для забезпечення здійснення послуги “регулярні платежі” потрібно лише підтримувати на своєму рахунку залишок коштів, достатній для погашення заборгованості. Після здійснення платежу на мобільний телефон клієнта приходить безкоштовне SMS-повідомлення. При необхідності можна безкоштовно замовити квитанцію про оплату в будь-якому відділенні ПриватБанку або через Інтернет-банк Приват24. Послуга «Регулярні платежі» може бути оформлена на суму від 10 до 20 000 грн. і дозволяє суттєво економити час та гроші клієнтів банку.

Прес-служба Чернігівського КБ Приватбанк

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини