Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 14:24:29

ГК "Провіант" святкує свій 7 день народження

24.07.2013   12:00Агенцiя

24 липня 2013 року ГК “Провіант” святкує свій 7-й День народження

Історія компанії “Провіант” почалася в 2006 році, коли на фактично недіючий завод продтоварів в райцентрі Ічня прийшли інвестори і за період з листопада 2006 року по березень 2007 року здійснили реконструкцію підприємства.

Тоді й був започаткований молочний бізнес-напрямок компанії – флагман ГК “Провіант” – “Ічнянський молочно-консервний комбінат”.

За 7 років діяльності бізнес ГК “Провіант” успішно і динамічно розвивається. Завдяки модернізації виробництва, правильно обраній стратегії розвитку та інноваційному підходу до організації виробництва підприємство за короткий термін досягло вражаючих результатів. Повідомляє прес-служба ГК "Провіант".

2007 рік – ПАТ “Ічнянський молочно-консервний комбінат” сертифікований за міжнародними стандартами “Система управління якістю” ISO 9001-2000, створена власна система дистрибуції, активний початок розвитку експорту (підприємство поставляє продукцію в 5 країн світу).

В 2009 р. ПАТ “Ічнянський молочно-консервний комбінат” визнаний лідером серед найбільших виробників молочних консервів в Україні.

В 2010 році активно розвиваються інші бізнес-напрямки компанії, а саме агронапрямок “MilkInvest”. В компанії створена власна сировинна база.

В 2011 році на ПАТ “Ічнянський молочно-консервний комбінат” за сприяння шведської фірми “Tetra Pak” побудований новий цех з виробництва Т-молока.

В 2011 році підприємством вироблено 38,5 млн умовних банок консервованої молочної продукції, що відповідно на 104,7% більше від показників 2010 року (36,8 млн умовних банок).

В 2012 році – розроблено нову лінійку високоякісних продуктів під ТМ “Mama Milla” та ТМ “Milada”. Бізнес і надалі показує ріст. В 2012 році – обсяги виробництва молочних консервів склали 42,95 млн умовних банок, що на 121,6% більше від показників виробництва 2011 року.

Обсяги виробництва UHT-молока у 2012 році склали 2,5 млн пакетів (літрів).

На сьогоднішній день Група компаній “Провіант” це комплекс взаємно інтегрованих напрямків бізнесу, котрі успішно працюють в агропромисловому секторі української економіки.

Продукція ГК “Провіант” відома споживачам під ТМ “MamaMilla”, ТМ “Milada” та ТМ “Ічня”.

ПАТ “Ічнянський молочно-консервний комбінат” є лауреатом міжнародних конкурсів у номінації “За високу якість продукції” протягом 2008-2013 рр. на міжнародній виставці “ПродЕкспо” у м. Москва.

Нагадаємо, що президентом ГК "Прровіант" є депутат обласної ради Валентин Запорощук.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини