Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 17:07:40

Херсонське АМКУ оштрафувало чернігівський "Атілос"

05.07.2013   13:42Агенцiя

Господарський суд Херсонської області підтвердив закінність рішення Херсонського обласного територіального відділення антимонопольного комітету України.

Херсонське обласне територіальне відділення оштрафувало ТОВ «АТІЛОС» (м. Чернігів) та НВП «Система+Сервіс» (м. Харків) загалом на 25 тис. грн. за антиконкурентні узгоджені дії, що спричинили спотворення результатів торгів, проведених комунальним підприємством  електромереж зовнішнього освітлення «Херсонміськсвітло».

Як показало розслідування,  зазначені підприємства узгодили свої пропозиції ще до проведення розпорядником бюджетних коштів торгів із закупівлі пристроїв електричних комплектуючих. Судові інстанції, які переглядали рішення Антимонопольного комітету України, підтвердили його законність та обґрунтованість.

За повідомленням прес-служби Херсонського обласного територіального відділення антимонопольного комітету України, виконуючи рішення суду порушники мають сплатити штраф до державного бюджету.

http://skifija.ua

 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини