Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 15:39:09

На Чернігівщині 28 мільйонерів

29.05.2013   17:47Агенцiя

Деклараційна кампанія добігла до свого завершення, і за її попередніми результатами, про свої статки до територіальних підрозділів Головного управління Міндоходів у Чернігівській області прозвітували майже 16 тисяч громадян.

28 громадян подали «мільйонні» декларації, проти 24 торік.  З них 8 жителів області  отримали  прибутки від інвестування, 7 громадян отримали доходи за кордоном, 7 - задекларували доходи,  отримані від двох або більше роботодавців,  4 декларації надійшло про отримання подарунків та успадкування майна,  троє громадян повідомили про продаж нерухомості.

Деклараційну кампанію 2013 року можна назвати успішною. Адже до районних підрозділів Міндоходів звернулося майже на 4,4 тис. більше тих, хто обов’язково мав задекларувати доходи.  Спадщину та подарунки задекларували понад 23% від загальної кількості «обов’язкових декларантів». Зважаючи на те, що область аграрна, майже 16% декларантів повідомили про отримання доходів від оранки городів. 1030 громадян  отримали доходи від здавання в найм нерухомого майно.

Цьогорічна деклараційна кампанія поповнить скарбниці місцевих бюджетів Чернігівщини майже на 10,9  мільйонів гривень з податку на доходи фізичних осіб. Повернуто з казни у вигляді податкової знижки буде 3 мільйони гривень.


Головне управління Міндоходів у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.