Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 10:40:02

Чернігівгаз придбав 15 нових автомобілів для служби “104”

15.03.2013   13:01Агенцiя

ПАТ “Чернігівгаз” придбало 15 спецавтомобілів загальною вартістю 3 млн. 268 тис. грн.

Автомобілі Volkswagen Transporter Т5 призначені для роботи аварійно-диспетчерських бригад, зокрема для виїздів на екстрені виклики.

Авто вже пройшли процедуру реєстрації, наразі укомплектовуються спецінструментом і обладнанням. Нові автомобілі допоможуть службі “104” оперативно реагувати на виклики, вчасно прибувати на місце події і ліквідувати аварійні ситуації.

Чотири транспортери обслуговуватимуть споживачів обласного центру, решта – Ніжин, Прилуки, Сосницю, Козелець, Бахмач, Городню, Короп та Новгород-Сіверський.

“Беззаперечний плюс нової техніки – скорочення витрат на паливо, а також мобільне пересування по населеним пунктам. Технічні характеристики нової техніки значно кращі за автомобілі радянського зразка, які досі експлуатувались аварійно-диспетчерською службою”, – зазначила голова правління ПАТ “Чернігівгаз” Алла Ярова.

“Чернігівгаз” вперше закупив для своєї служби “104” спецавтомобілі такого рівня. У 2010 році підприємство придбало 10 аварійних машин УАЗ, але це лише частково задовольнило потреби в спецтранспорті.

Щоб виконувати велику кількість заявок із дотриманням вимог правил безпеки систем газопостачання України, підприємство постійно спрямовує значні кошти для забезпечення належного стану засобів пересування.

В цілодобовому чергуванні задіяні 29 аварійних машин, з них в обласному центрі – 4. Лише по Чернігову і Чернігівському району в опалювальний сезон аварійна служба обслуговує до 30 викликів за добу, а в цілому по області – 180.

Довідка: ПАТ “Чернігівгаз” займається розподілом і постачанням газу. Щорічні обсяги транспортування та реалізації становлять майже 894 млн. м3 газу/рік.

Система газопостачання Чернігівщини – це майже 13,5 тис. км розподільчих газопроводів та вводів, 491 газорегуляторних пунктів, 1604 газорегуляторних пунктів шафового типу, 954 станцій катодного захисту.

Загальний рівень газифікації природним газом у Чернігівській області становить 60,98%.

Природним і скрапленим газом користуються більш як 455 тис. квартир і домогосподарств, 191 промислове підприємство, 1792 підприємства компобуту, 609 бюджетних установ.

Прес-служба ПАТ “Чернігівгаз”

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини