Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 17:51:19

Для вас, кохані!

06.03.2023   14:40Агенцiя

Весна – найжаданіша пора року. З її приходом як ніколи хочеться жити, мріяти, любити. Не випадково, коли у людини все добре, то вона каже: «на душі весна». І цим виразом сказано все. А ще, весна – це про кохання і про пісню. Саме тому піснею вирішили зустріти весну та привітати усіх коханих і закоханих артисти Чернігівського обласного філармонійного центру.

5 березня 2023 року своїм слухачам вони подарували концертну програму “Для вас, кохані!”. В її основу лягли хіти української та світової популярної музики. А ще, зі сцени звучали твори, народжені буремним сьогоденням. Адже війна довела, що кохання сильніше будь-якої зброї. Кохання надихає на перемогу і кохання перемагає!

У концерті “Для вас, кохані!” взяли участь заслужений артист України Сергій Сулімовський, артисти Катерина Іващенко-Василяко, Марина Коваленко, Ілля Латиш, Наталія Липницька, Юлія Литвин, Марина Маккей, Анна та Дар’я Михневичі, Євгеній Олещенко, Яна Сидоренко, Ксенія Трубіна, а також театр танцю «Екватор» під керівництвом Віктора Войникова.

Режисер-постановник та ведучий — Дмитро Обєдніков, авторка сценарію — Світлана Бунзяк, концертмейстер — заслужений працівник культури України Світлана Пилипенко, хореограф-постановник — Віктор Войников, звукорежисер — Володимир Попов, художник зі світла — Олександр Єрмаков, художник — Ірина Хрикіна.

Концертну програму “Для вас, кохані!” на сцені обласного філармонійного центру знову можна буде побачити 8 березня 2023 р. — о 18:00.

Прес-центр Чернігівського обласного філармонійного центру
фестивалів та концертних програм

 

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини