Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 липня, 03:36:07

Концерт-квартирник чернігівського гурту LiveN — в День Незалежності на Суспільному

23.08.2022   09:42Агенцiя

24 серпня, в День Незалежності України, о 21:30 всі регіональні телеканали Суспільного Мовлення (крім Суспільне Крим та Суспільне Донбас) покажуть концерт-квартирник чернігівського гурту LiveN.

Онлайн концерт можна дивитися на сайтах регіональної мережі філій.

Чернігівський рок-гурт LiveN — молоді музиканти, які вже мають чималий музичний досвід та добірку авторських пісень. Соліст гурту грає на національному українському інструменті — бандурі. В умовах, коли російські війська постійно обстрілюють Чернігівщину, музиканти зіграли концерт у приміщенні без глядачів. Команда Суспільне Чернігів записала виступ — у День Незалежності його зможуть подивитися в усіх куточках України.

«Мені і всій нашій команді хотілося б, щоб про цей гурт дізналося якомога більше людей, щоб вони всім серцем відчули їхню музику. Ми хочемо показати, що цікаву музику можна робити не лише перебуваючи у столиці, що українська музика існує на гідному рівні, зокрема, у Чернігові. Також сподіваюсь, що цей концерт стане стимулом для молодих гуртів писати авторські пісні і показувати їх широкому загалу», — говорить продюсер Суспільне Чернігів Артем Шелковий.

Загалом, восени в ефірі мережі філій Суспільного побільшає концертів-квартирників. Невимушений формат дозволяє експериментувати з локаціями. Тож телеглядачі регіональної мережі телеканалів відкриють для себе чимало нових музичних облич.

«Ідея творчих квартирників не є новою. Бажання відтворити цей формат музичних виступів виникла ще до війни. Ми в лютому записали пілотні випуски проєкту в Івано-Франківську, але через воєнні дії змушені були поставити все на паузу. За ці півроку багато чого змінилось. На жаль, з’явилась географічна обмеженість зйомок квартирників через небезпеку в деяких регіонах України, але поряд з цим значно оновились репертуари музичних гуртів, де з’явилось більше патріотичних пісень і таких, що відображають суспільний настрій і представляють нову сучасну українську музику поки що не дуже відомих гуртів різних регіонів України. Серед них такі яскраві представники, як “LiveN”, “PesDuke”, “БУК” та інші. Ми стартуємо першим випуском Квартирника у День Незалежності України і з вересня місяця продовжуємо знайомити глядача Суспільного з різними музичними гуртами», — розповів Сергій Жулін, автор ідеї проєкту, головний режисер регіонального мовлення Суспільного.

Концерт можна буде дивитися в ефірі регіональні телеканали Суспільного та онлайн на сайтах телеканалів.

Суспільне Чернігів

Останні новини Чернігівщини

Чернігівська область — на п'ятому місці в Україні за кількістю пошкоджених через російські обстріли культурних пам’яток

Чернігівська область — на п'ятому місці в Україні за кількістю пошкоджених через російські обстріли культурних пам’яток 12:19

Культурна спадщина є невід'ємною частиною національної ідентичності та історичної пам'яті кожного народу. Вона втілює в собі багатовікові традиції, досягнення мистецтва, архітектури та науки, відображаючи унікальний шлях розвитку суспільства.

У січні-червні 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини поповнились на 4,3 млрд гривень податків та зборів

У січні-червні 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини поповнились на 4,3 млрд гривень податків та зборів 12:03

У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області повідомили, що до місцевих бюджетів усіх рівнів Чернігівської області за січень-червень 2024 року надійшло 4,3 млрд грн від сплати податків і зборів. Із загальної суми в обласний бюджет спрямовано 0,6 млрд грн, решту коштів отримали бюджети територіальних громад.

 Вербування підлітків ворогом для скоєння диверсій: кіберполіція попереджає про небезпеку в інтернеті

Вербування підлітків ворогом для скоєння диверсій: кіберполіція попереджає про небезпеку в інтернеті 10:10

Кіберполіція України інформує про небезпеку вербування російськими спецслужбами для вчинення диверсій, зокрема – підпалів автомобілів українських військовослужбовців.

Медиків Чернігова привітали з професійним святом 10:06

У Чернігові працівників і працівниць закладів охорони здоров’я нагородили з нагоди Дня медичного працівника України, який відзначається 27 липня.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 8 пожеж. Внаслідок цих подій 3 особи постраждало.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини