Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 20:07:37

Disco Hits до Дня закоханих

14.02.2022   15:57Агенцiя

У популярній музиці бунтівні 60-і і ревучі 70-і змінили романтичні 80-і роки. Світом заволоділа танцювальна музика з її новим звучанням і чуттєвістю.

А чи є більш романтичне і чуттєве свято, ніж День всіх закоханих? Тож не дивно, що напередодні Валентинового дня у багатьох мимоволі крутяться в голові перевірені часом танцювальні ритми 80-х. Тож не дивно, що Дню всіх закоханих артисти Чернігівського обласного філармонійного центру присвятили програму “Disco Hits 80’s”, побудовану на мелодіях того часу, мелодіях “найгарячіших танців і безсонних ночей”. Прем’єра програми, зрежисованої Дмитром Обєдніковим за сценарієм Світлани Бунзяк, відбулася 13 лютого 2022 року. “Диско - це культура, що подарувала нам небачену донині свободу самовираження”, - кажуть автори проєкту. І додають: “Любити диско так природно!”
Хіти у виконанні артистів Театру танцю "Екватор" (художній керівник - Віктор Войников), заслуженого артиста України Сергія Сулімовського, солістів колективу концертних виконавців Марини Маккей, Наталії Липницької, Катерини Іващенко, Олександра Лузана, Яни Сидоренко, Макса Пузана, Ксенії Трубіної, Юлії Литвин, Анни Михневич, Дар'ї Михневич, Людмили Трейтяк, ведення Інни Василенко створили у залі філармонійного центру атмосферу дискотеки 80-х.
14 лютого о 19:00 “Disco Hits 80’s” знову на сцені обласного філармонійного центру. Не пропустіть нагоду подарувати коханій людині свято музики у День всіх закоханих!

Прес-центр Чернігівського обласного філармонійного центру
фестивалів та концертних програм

 

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.