Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 02:23:36

“Йоганн Штраус та інші” - феєрверк емоцій

14.02.2022   10:27Агенцiя

“Йоганн Штраус та інші” - програма Академічного симфонічного оркестру “Філармонія”, в яку входять популярні твори світової симфонічної класики.

 

Цього року кілька разів вона була представлена публіці під час гастролей колективу в Іспанії і Португалії. 12 лютого 2022 року музиканти оркестру “Філармонія” знову презентували цю програму на рідній сцені Чернігівського обласного філармонійного центру.

Композиції великого австрійського майстра Йоганна Штрауса (сина), автора кількох сотень популярних творів,  які і зараз з перших акордів викликають у любителів музики справжній емоційний підйом, склали основу нинішньої програми. Також у програму увійшли твори Джоакіно Россіні, Едварда і Йозефа Штраусів, Франца фон Зуппе, Жака Оффенбаха, Амількаре Понк’єллі, Херонімо Хіменеса... “Програма “Йоганн Штраус та інші” – життєрадісна і яскрава, - підкреслює художній керівник та головний диригент оркестру “Філармонія”, заслужений діяч мистецтв України Микола Сукач.

У концертній програмі взяла участь відома українська співачка і педагог, лауреат всеукраїнських та міжнародних конкурсів Маіна Валеніс. Співпраця Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” з пані Маіною триває вже кілька років. Свого часу чернігівські шанувальники музичного мистецтва вже мали змогу познайомитися з творчістю співачки. А цього року вони разом виступали на європейських сценах. “Я завжди з великим задоволенням приїжджаю у Чернігів попрацювати з Миколою Васильовичем Сукачем, з артистами оркестру, - каже Маіна Валеніс. - Ми в чудових взаєминах: під час гастролей щодня разом. І я завжди рада бути не солісткою в оркестрі, а частиною цього оркестру”.

Неповторне сопрано співачки, яскравий артистизм повної мірою розкрилися у музичному шоу “Йоганн Штраус та інші”.

 

Прес-центр Чернігівського обласного філармонійного центру

фестивалів та концертних програм

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.