Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 15:53:08

Учасник шоу “Нового каналу” “Пара на мільйон” чернігівець Денис Семенець: “Я поїхав на проєкт за перемогою”

19.01.2022   08:46Агенцiя

«Пара на мільйон» - тизером цього шоу «Новий канал» інтригує глядачів ось уже тиждень. Один з найбільших сюрпризів - це те, що його учасником став представник відомої у Чернігові творчої родини - Денис Семенець.

Свіженьке інтерв‘ю з героєм проєкту - до вашої уваги.

Денис Семенець попереджує одразу - контракт з телеканалом доволі жорсткий, плюс, є конкурентна складова - пари змагалися за велику суму грошей, цілий мільйон, тож, подробиці до виходу епізодів в ефір - таємниця за сімома печатками. Про що можна говорити - про підготовку, про власні емоції і… все.

- У мене завжди була мрія - працювати на телебаченні. Ось тому я і погодився. Але скільки я не ходив на телеканали - у Чернігові мене не брали, а для Києва тоді був замолодий. А тут підвернулася така можливість…, починає розмову хлопець.

- А звідки вони про вас дізналися? Хтось порекомендував?

- От чого не знаю, того не знаю. Мені в Інстаграм написала кастинг-директорка Лєра і сказала, що “ми шукаємо самотніх і дуже розумних чоловіків”. Про те, як мене знайшли – я питав і мені сказали, що це комерційна таємниця, яка коштує досить великих грошей. Тобто, кожен знайдений та затверджений учасник коштує чималої суми грошей, це секрет, який нікому не відкривають.

- Довго роздумували? Чи одразу погодилися? Моментально?

- Я одразу ж написав: “Так. Мені цікаво. Я чекав на ваш лист”. Надіслав свій номер телефону. І того ж вечора зі мною зв’язалися по телефону.

- А що сказав тато (Валерій Семенець, відомий у Чернігові організатор, громадський діяч, один із засновників Чернігівської Ліги КВН - ред.) на таку пропозицію?

- Сказав - пробуй. Ти цього хочеш, тому - вперед.

- Наскільки було комфортно працювати з такими телеведучими як Леся Нікітюк та Роман Міщеряков? Мабуть, весь час жартували?

- Ну цього розкривати я не можу. Можу сказати про те, що момент, коли я дізнався, що ведучими будуть Леся та Рома, став фінальним пунктом, чому я погодився на участь в шоу.

- Як у серіалі відомому “Леся + Рома”...

- Так! Я з цього приводу у проєкті буду чимало жартувати. Скажу, що коли я їхав на підписання контракту на участь, я не знав, хто буде ведучими, і цього не казали нікому з учасників. Я прийшов на канал і кажу, мовляв, є чуйка, що ведучою буде Леся Нікітюк. Мене запитують: а звідки ти це знаєш? Відповідаю: ну, інтуїція. І додаю: мабуть, з нею у парі буде якийсь чоловік. Логічно ж? Мені знову кажуть: може, вгадаєш хто? Я почав перераховувати: Педан, Шабанов, ну і на Рому в підсумку вийшов. Мені говорять: так, це він. Ти вгадав. Він і буде ведучим.

- Про Міщерякова мало відомо, здається, на його рахунку тільки проєкт “Improve Live Show”…

- “Жіночий квартал”, “Improve”, було ще у нього шоу на телеканалі ТЕТ, але це його перший, мабуть, великий, суперпроєкт, дійсно. Він вів реаліті на телеканалі ТЕТ багато років тому назад, цього, мабуть, вже ніхто не пам’ятає. Я дуже радий, що на телеканалі з’являються нові обличчя, а не лише Притула, Педан… Вони - персони, які вже відомі, та треба ж і молодь залучати. Я теж на щось у житті розраховую на цьому каналі (сміється). Дуже б хотілося засвітитися, зрозуміти, як працює світ телебачення. Я бачив, як це відбувається на чернігівському ТБ - на “Суспільному”, на “Новому Чернігові”, а от як це у Києві? Багато років тому я вже був на “Новому каналі” - на екскурсії в студії, але це - реаліті. Це - інший формат, усе інакше.

- А як у Романа Міщерякова з українською було на проєкті?

- Так, він з Донецька. Було важкувато, звичайно. Але мені здається, що він впорався.

- Мабуть, йому усі учасники допомагали?

- Так, більше всіх йому допомагав я з фразами, щоб формулювати думки. Я, звичайно, дружу з усім, не лише з українською. Але в ефірі все буде красиво, чітко – найкраще!

- До речі, як було спілкуватися з інстаграмницями? Кажуть, що вся ця тусовка - вона більш відокремлена, не схожа на інших? Не було важко?

- Ну як сказати… Я, коли погоджувався, мав певні стереотипи стосовно того, якими будуть учасниці. Але, у підсумку, все виявилося геть інакше, аніж я взагалі думав.

- Тобто, вони вміють дивувати? У хорошому сенсі?

- Вміють, так. Вже у першому випуску буде чимало нових емоцій з мого боку. Гадаю, все це варто побачити.

- Не страшно, що потім впізнаватимуть на вулиці? Все ж таки, проєкти “Нового каналу” дуже популярні…

- Я на це і розраховую. Вже йде анонс і мене розпитують: як я туди потрапив, що це таке, розкажи… Тому, дивляться - так, це доконаний факт для мене.

- Трохи про саме шоу. Що можна тут розказати?

- Це новий проєкт, він авторський. Придумала його продюсерка “Нового каналу” Вікторія Шульженко. У шоу зійдуться два абсолютно протилежних світи - це красуні та ділові, серйозні хлопці. Серед хлопців будуть і бізнесмені, й ті, хто захоплені своєю діяльністю, і просто скромняги. Хоча, коли мені сказали, що там будуть стримані, серйозні хлопці, то я здивувався: стриманий - то точно не про мене. Я думав, що там будуть такі хлопці - в окулярах, скромні. А такий там був… всього один. Решта були такі красені, що я навіть трохи офігів. До того ж, один із хлопців - дуже відомий, зірка. Тож, гадаю, проєкт варто подивитися.

- А дівчат-інстаграмниць як обирали? В них мав би бути мільйон підписників?

- Ні. Там, наприклад, була і дівчина лише з 5 тисячами підписників. Як обирали учасниць - я не знаю, але будуть дівчата як з маленькою кількістю фоловерів, так і дуже відомі блогерки, навіть титуловані, у однієї з них є звання кращої блогерки року. В цілому, у всіх такі красиві сторінки, де пишуть про різне: про жіноче, про життя.

- Давали поради як вести Інстаграм, як його монетизувати? Вони ж всі добре на цьому знаються.

- На проєкті ми дуже багато спілкуватися. І не тільки про це. Цю тему я, мабуть, залишу на потім, згодом розповім.

- Коли розпочалися зйомки? Торік?

- Так, 23 травня, коли мені написали в Інстаграм. Хоча я був далеко не першим учасником, як я дізнався згодом, з яким вели перемови. Кастинг стартував у січні. Зі мною списалися у травні. За тиждень - кастинг по Zoom. Через декілька тижнів мені написала редакторка проєкту з проханням зняти якісь ролики із життя на телефон, і вже на початку липня мені сказали, що я - учасник.

- Зйомки почалися восени?

- У серпні у нас було інтерв’ю, потім, наприкінці серпня - фотосесія. Першого вересня був перший знімальний день. Знімали у Києві, хоча знову ж таки, ані про локацію, ані про місце зйомок поки що нічого говорити не можна. Знімали у пафосному ресторані, де раніше проходили зйомки “Холостяка”, “Холостячки”.

- Коли приблизно можна очікувати виходу в ефір?

- Програма буде виходити по вівторках. З 22.02.2022. Обрали красиву, дзеркальну дату. Я мав ставку, що проєкт вийде 14 лютого, до Дня Закоханих, але в цей день виходить “Ревізор” в новому форматі.

- Розкажіть трошки про себе? Чи є у вас друга половинка?

- Якщо мене взяли у цей проєкт - другої половинки у мене немає. Чим займаюся? За фахом, вчитель інформатики, англійської мови та літератури. Я трохи підробляю вчителем англійської. Раніше готував дітей по ЗНО з математики. Мій головний інтерес - проведення розважальних заходів, інтелектуальних ігор. Саме цим і хочу займатися та присвятити себе. Тому, для мене буде великою радістю, якщо завдяки цьому проєкту мене помітять і будуть запрошувати вести заходи. Найбільша ж мрія - вести шоу “Хто зверху”. Можливо, навіть замість Притули.

- Ой, ви так краще не говоріть, у нього ж багато шанувальників…

- Ну я ж з цією фразою буду крізь усе шоу проходити (сміється).

- Допомагав той факт, що ви з Чернігова?

- Вони, звісно, знали хто я і звідки. Серед учасників були люди з Києва, Одеси, з Вінницької області, зі Львова. Сказати, що б це допомагало якось… Я старався, звісно, якось наше місто рекламувати, казав, як у нас все класно, приїжджайте. Я не знаю виріжуть це чи ні. Ми знімали довго, а у готовому вигляді програма буде по півтори години.

- Як проходив знімальний день? О котрій все починалося?

- Фіксованого графіку не було. До зйомок я три дні поспіль їздив до Києва, у нас був медогляд, потім фотосесія, 31 серпня я у супроводі дядька і тітки о 23 годині поїхав до Києва на локацію. Зйомка, як мені сказали, розпочнеться о 6-й ранку. Щойно вийде сонце - одразу й в кадр. А це значить, що на локації потрібно бути до 3-ї години ранку. О другій ночі ми були на місці, о третій мене зустрів редактор Вова, який відповідав за мене як за учасника, він провів до решти хлопців.

- Нічого собі. Мабуть, закінчували далеко за північ?

- Перший знімальний день тривав до 2-ї ночі наступного дня. Тобто, знімали цілу добу. Коли ми вже заселилися у наш “зірковий дім” (триповерховий будинок, де жили усі учасники, причому, без гаджетів, в ізоляції), то я одразу вирубився, причому решта учасників ще писали синхрони! До 7-і ранку! Там засинали буквально на ходу, навіть зі стільців сповзали.

Перший день - був інтенсивним: це і емоції, це і хвилювання, зйомки, і недосип, в тому числі й мій власний, бо попередні три дні я катався до Києва. У перший день були ще й випробування. Тож, коли я повернувся до себе в кімнату, то я ліг просто на підлогу і заснув.

Решта днів були не легшими. Ми прокидалися і о третій, і о четвертій годині ранку, і поверталися додому о першій, другій ночі. Але я не звертав на це уваги. Я ж їхав за тим, щоб затриматися у шоу якомога довше, можливо, навіть виграти омріяний мільйон.

Час Чернігівський

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини