Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 16:54:44

“Українська душа”: мистецькі подарунки на свято Миколая

21.12.2021   14:32Агенцiя

20 грудня 2021 року до свята Св. Миколая артисти Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм двічі презентували свою святкову програму дітлахам.

 

Святий Миколай — зимовий чарівник, який завжди дарує диво. В українській традиції свято Миколая пов’язане не тільки з подарунками, а й з турботою.
Тому особливим був виступ чернігівських артистів перед вихованцями Городнянського ліцею. “Зараз у нашому ліцеї навчаються і живуть 184 дитини, - розповідає заступник директора закладу Ігор Кожем’яченко, - і для них мистецькі заходи проводяться регулярно”. Зазвичай під Новий рік вихованці ліцею приїздять подивитися програми філармонійного центру. Цьогоріч через карантинні обмеження це стало неможливо, тож артисти самі приїхали до дітей.
Казкові герої у виконанні артистів колективу концертних виконавців філармонійного центру привітали їх з початком різдвяно-новорічних свят і подарували неймовірну музичну історію у постановці Оксани Кравчук “Українська душа” — казку, в якій глядачі разом з персонажами шукали відповіді на питання, які допомагають зрозуміти, що таке справжня любов до Батьківщини і чому українська душа — завжди з тобою.
З розгадування веселих загадок та хороводу зі Святим Миколаєм розпочалася цього ж дня святкова програма філармонійного центру у готелі “ШишкіNN” у Снов’янці Чернігівського району. І згодом герої “Української душі”, неповторний талант виконавців полонили і маленьких глядачів, і їх батьків.

Прес-центр Чернігівського обласного філармонійного центру
фестивалів та концертних програм


 

 

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини