Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 08:25:35

"Темна історія". І знов прем’єра у Чернігівському академічному

16.03.2021   08:37Агенцiя

Наступною прем’єрою 95-го театрального сезону в Чернігівському академічному драмтеатрі ім. Т.Г.Шевченка стане нова постановка молодого режисера Анастасії Кузик «Темна історія» – сценічна імпровізація за творами сучасного британського драматурга і кіносценариста Пітера Шеффера.

Насправді, ТЕМНА ІСТОРІЯ, тому що у цій виставі все буде не так, як у житті, а навпаки. Тобто, коли в житті світло – на сцені буде темно, а коли в житті темно – на сцені буде вмикатися світло. Все це робиться для того, щоб глядач міг побачити, що ж іноді відбувається у темряві. А в темряві завжди трапляються більш пікантні історії, ніж при світлі….

Молодому скульптору випала нагода вразити відомого мільйонера своїми роботами. Все готове до грандіозного вечора! Навіть елегантні меблі «позичено» із сусідньої квартири – не кожного ж дня таке везіння! І…вразити вдається, але аж ніяк не роботами! Їх все одно у темряві не видно. Натомість раптом стає «видно» те, чого при світлі ніколи не побачиш, адже як відомо, темрява густо населена різними чудовиськами, такими як «скелети у шафі», привиди з минулого та непрохані гості! Приємний вечір перетворюється на хаос, проте все треба привести до ладу до того, як ввімкнеться світло. У прямому сенсі ТЕМНА ІСТОРІЯ!

Отже, запрошуємо на прем’єрний показ вистави «Темна історія» за творами П.Шеффера, що відбудеться на великій сцені Чернігівського драмтеатру ім. Т.Г.Шевченка 18 і 19 березня 2021 року о 18.30 год.

Раїса Міненко, керівник літературно-драматургічної частини театру

 

Останні новини Чернігівщини

Прокуратура на захисті інтересів держави у сфері охорони і збереження територій та об’єктів природно-заповідного фонду в умовах воєнного стану 17:11

Козелецькою окружною прокуратурою встановлено порушення інтересів держави під час використання земель природно-заповідного та лісового фондів, а саме земель регіонального ландшафтного парку «Міжрічинський», який є одним із найбільших природних парків України за площею – майже 79 тис. га та розташований на півночі країни між річками Дніпром та Десною на території Чернігівської області.

Ритм сучасності — проєкт “Jazz-Куліса” 17:07

13 квітня 2024 року бенд “BissQuit” знову зустрівся з шанувальниками джазу в межах проєкту “Jazz-Куліса”. В єдиному творчому просторі — на сцені Чернігівського обласного філармонійного центру — музиканти і глядачі разом поринули в атмосферу музики, що вивільняє зазвичай втаємничені емоції в кожного причетного до неї.

Презентація монографій, присвячених історії Батурина і Глухова 16:47

11 квітня у читальному залі Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових у межах чергового засідання клубу «Краєзнавець» відбулася презентація монографій, присвячених історії двох столиць часів Гетьманщини – Батурина і Глухова.

 Поліція розслідує обставини підриву автомобіля у прикордонній громаді Чернігівського району

Поліція розслідує обставини підриву автомобіля у прикордонній громаді Чернігівського району 16:39

Сьогодні близько 6:40 ранку до поліції надійшло повідомлення про те, що на невідомому вибуховому пристрої підірвався автомобіль зі співробітниками РЕМ. Внаслідок вибуху двоє чоловіків зазнали поранень і були госпіталізовані.

На Чернігівщині поліцейські викрили учасника схеми, який за хабарі сприяв у визнанні ухилянтів непридатними до військової служби 16:37

Слідчі Головного управління Нацполіції в Чернігівській області повідомили фігуранту про підозру, а суд взяв його під варту.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини