Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 11:43:45

Весна дарує нам оновлення: нові почуття, нові сподівання, нові виклики

01.03.2021   09:49Агенцiя

Для артистів — це і нові зустрічі з глядачами. А запросити своїх шанувальників до весни — це і особлива відповідальність.

26 лютого — традиційно наприкінці зими — до весни своїх друзів запросив Академічний народний хор під орудою заслуженого діяча мистецтв України Володимира Коцура.

“Наприкінці лютого ми завжди з великим задоволенням зустрічаємося з нашими однодумцями, друзями — шанувальниками народної пісні, музики і танцю, - каже Володимир Коцур. - Наш глядач — це завжди вдячний глядач”.

Проводи зими і зустріч весни у виконанні артистів народного хору — це традиційні запальні дійства, це веселі музики і неповторні оркестрові номери та вокально-хореографічні композиції — українські народні пісні в обробці Григорія Верьовки, Володимира Коцура, Анатолія Пашкевича, Олександра Стадника, танцювальні постановки Віктора Войникова, Людмили Джим. У програму “Запрошуємо до весни” увійшли і нові інтерпретації відомих творів, і композиції із золотого фонду колективу — зокрема, “Привітальна”, “Весняний хоровод”, “Джарочка”, “Українські візерунки”, “Сватай мене, мужичок”, “Грай, музико!”.

“Програма Академічного народного хору сьогодні насичена кращими зразками народного мелосу”, - підкреслює художній керівник та головний диригент хору Володимир Коцур. Як і завжди, глядачі зустріли музично-театралізовану програму народного хору невгаваючими аплодисментами.

Чернігівський обласний філармонійний центр фестивалів та концертних програм

Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.