Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 02:00:13

Поповнення фонду Прилуцької міської центральної бібліотеки імені Любові Забашти

13.02.2021   11:15Агенцiя

Завдячуючи Інституту української книги фонди міської центральної бібліотеки імені Любові Забашти поповнились на 824 книги.

Інститут української книги по новому підійшов до виконання програми поповнення бібліотечних фондів, із майже з 15 тис. бібліотек України, тільки 606 отримали можливість поповнення своїх фондів від Інституту.

При відборі враховувалась активна діяльність бібліотеки у соціокультурному житті громади, рейтинг та результати роботи закладу, тож нам дуже приємно, що нашу роботу оцінено і наша бібліотека увійшла до цього списку.

Експертна рада інституту організувала відбір найбільш затребуваних сучасних книг шляхом моніторингу і консультацій із бібліотекарями та видавцями. Така діяльність ІУК є неабиякою допомогою для книгозбірень, які постійно відчувають на собі проблему недофінансування держави.

Книги української та світової літератури, сучасний нон-фікшн для дітей, фентезі, мотиваційна література та нариси про відомих людей та ін. – всі ці книги проходять обробку і скоро зустрінуться із читачем. Нові книги користувачі легко впізнають за спеціальною наліпкою Інституту української книги.

Стежте за нашими інформаціями і зможете стати першими читачами нових книг.

Прилуцька міська центральна бібліотека ім Л.Забашти

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.