Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 05:57:21

Міський палац культури Чернігова отримав відзнаку Національного бізнес-рейтингу

23.10.2020   10:12Агенцiя

Міський палац культури Чернігівської міської ради отримав відзнаку та нагороду від Національного бізнес-рейтингу.

Установа потрапила до переліку кращих підприємств України у галузі культури, також МПК тепер має офіційний статус “Лідер галузі – 2020”.

За оцінками незалежного рейтингового аналізу Міський палац культури отримав І місце у ТОП-3 в номінації “Ділова активність”, а також ІІІ місце у ТОП-7 за показником “Коефіцієнт оборотності активів”.

Найближчими конкурентами чернігівського комунального закладу у номінації “Ділова активність” були Палац культури і творчості у Полтавській області та Харківська обласна філармонія. А у другій – “Коефіцієнт оборотності активів” – МПК змагався з Молодіжним симфонічним оркестром “Слобожанський” та Дніпропетровським будинком органної і камерної музики.

Оргкомітет Національного бізнес-рейтингу відмічає високі досягнення колективу Палацу та його директора Ірини Должикової:
- Висловлюємо щиру повагу Вам, як ефективному керівникові, чия управлінська майстерність забезпечує успішність підприємства, а також співробітникам, чия праця наближає компанію до високих цілей!

Минулого року у міському палаці поставили дитяче новорічне шоу “Зимова квітка”, в якому задіяли понад 100 артистів. Також щороку команда палацу організовує фестиваль талантів. Яскравий проєкт “Літні музичні вечори” збирає сотні шанувальників улюбленої музики на майданчику біля оновленого входу до Палацу. У закладі проводяться різноманітні конкурси, студентські проекти, премії, концерти. Одним з наймасовіших був концерт гурту “Антитіла”. Квитки були продані з таким ажіотажем, що гурт відіграв два шоу в один день. Також у команді МПК взяли курс на комплексну модернізацію установи – зовнішню та внутрішню. Проводиться термомодернізація будівлі, ремонтуються приміщення всередині (коридори, танцювальні класи, холи біля концертної зали), вже перероблені гримерки, закуплене візуальне та звукове сучасне обладнання, реквізит для виступів артистів тощо.

За інформацією КП "Міський палац культури імені В.Радченка"

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини