Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 14:51:59

Сергій Сулімовський та духовий оркестр Військово-музичного центру сухопутних військ ЗСУ підкорили публіку

22.02.2020   17:17Агенцiя

Його концерти завжди проходять з аншлагом, його виконавською майстерністю захоплюються тисячі шанувальників, він не тільки успішний співак, а в 2015 році він ще й став заслуженим артистом України, і все це про одну людину – Сергія Сулімовського.

Вперше на сцену Чернігівського обласного філармонійного центру співак вийшов 2002 року. А за рік – він давав вже перший свій сольний концерт. Сьогодні Сергій Сулімовський втратив лік кількості своїх «сольників», проте кожного разу на сцену він виходить мов вперше. «Хвилююся неймовірно, - каже співак. – Адже немає різниці вперше ти виступаєш перед публікою, чи, скажімо, всоте. Люди відчують фальш... То ж завжди ретельно готуюся до виходу на сцену і не дозволяю собі  розслабитися».

Сергій Сулімовський – улюбленець чернігівської публіки. Цього він досяг завдячуючи таланту – чудовому голосу, яким щедро нагородила його природа, та професіоналізму, що виник завдяки невтомній праці і прагненню до досконалості. 21 лютого 2020 року публіка у повній мірі вкотре змогла оцінити як талан, так і професіоналізм артиста. У супроводі Духового оркестру Військово-музичного центру сухопутних військ Збройних Сил України (начальник центру - художній керівник підполковник Ігор Кішман, начальник оркестру капітан Роиан Павлів) Сергій Сулімовський дав черговий свій сольний концерт.

У виконанні музикантів для шанувальників, котрих зібралася повна зала Чернігівського обласного філармонійного центру, прозвучали пісні різних жанрів – від класики світової оперної музики, до  року, української народної музики і музики з кінофільмів. Прозвучала «luna tu» з репертуару Александро Сафіно, Каватина Фігаро з опери «Севільський цирульник» Джоаккіно Россіні, «Закоханий солдат» Енріко Канніо, "A Tale That Wasn't Right" гурту "Helloween", "Там, де Ятрань круто в'ється" Антіна Шашкевича та інші. 

Концерт викликав у публіки хвилю вдячності - і за чудовий голос Сергія Сулімовського, і за філігранний акомпанемент Духового оркестру Військово-музичного центру сухопутних військ Збройних Сил України. Винагородою за прекрасний виступ стали для артистів овації вдячних слухачів, виклик на біс та море квітів.

Прес-центр Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини