Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 01:23:46

У Чернігові пройшла "Покровська книжкова толока". ФОТОрепортаж

15.10.2019   16:11Агенцiя

Понад пів сотні письменників із Києва, Львова, Луцька та Чернігівської області взяли участь у другому літературному фестивалі «Покровська книжкова толока». Захід відбувся вчора, 14 жовтня.

Протягом дня на Алеї героїв були розгорнуті намети із книжковою продукцією різних українських видавництв. Працювали книгарня на колесах, безпрограшна книжкова лотерея, книжкова фотозона, проходили автограф-сесії та майстер-класи з народних ремесел. Зі сцени звучав «Поетичний калейдоскоп» поетів та бардів зі Львова та Чернігова.

Для найменших читачів працювала «Дитяча галявина». Тут малеча мала змогу навчитися робити ляльок-мотанок, пограти в літературні ігри та розгадувати кросворди.

Одночасно заходи проходили ще на кількох локаціях.

У бібліотеці імені Михайла Коцюбинського, культурно-мистецькому центрі «Інтермеццо» та Центральній бібліотеці для дітей імені Олександра Довженка відбулися творчі зустрічі та презентації книжок відомих письменників.

Подарунком для гостей міста стала вистава «Зачарована Десна» у Молодіжному театрі.
 

Фоторепортаж Віктора Кошмала.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини