Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 12:21:03

Бібліотечне рандеву до Всеукраїнського дня бібліотек

27.09.2019   11:38Агенцiя

26 вересня у читальній залі Прилуцької міської центральної бібліотеки імені Любові Забашти відбулося бібліотечне рандеву до Всеукраїнського дня бібліотек «Сьогодні особливий день для тих, хто книгу любить, поріднився з нею».

Під час заходу бібліотекарів із професійним святом привітали начальник відділу культури і туризму Прилуцької міської ради Катерина Мовчан, депутат Прилуцької міської ради Володимир Мазуренко, директор книгозбірні Людмила Зубко.

Чудове артистичне привітання подарував бібліотекаркам режисер народного самодіяльного театру «Рампа» Прилуцького міського будинку культури, заслужений працівник культури України Анатолій Кизим.

Почесними гостями зустрічі стали ветерани бібліотечної справи, які поділилися своїми спогадами з професійного досвіду. Ольга Лукаш, яка все життя пропрацювала з книгою і була завідувачкою міської дитячої бібліотеки, побажала колегам наснаги і успіхів у професійній діяльності, а також вміння цінувати моменти теперішнього щастя.

Загалом бібліотечне рандеву проминуло у атмосфері приємних спогадів і спілкування, щирих усмішок і душевних розмов.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини