Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 18:17:26

Пройшов IV обласний конкурс професійної майстерності "Бібліо-профі-2019"

26.09.2019   11:27Агенцiя

Конкурс проводився спільно з обласною організацією профспілки працівників культури, Департаментом культури і туризму, національностей та релігій облдержадміністрації та Чернігівським обласним відділенням Української Бібліотечної Асоціації.

Учасники конкурсу презентували свої бібліотеки, інноваційний досвід –«Дитяча бібліотека – світ нових можливостей», змагалися у професійному консалтингу «Медіа-інформаційна грамотність – важливий чинник у сучасній роботі з дітьми», розв’язували психологічні ситуації, які можуть бути в бібліотеці та проходили краєзнавчий інтернет-квест «Мій край – частинка України».

Переможцями обласного конкурсу стали:
I місце – Дмитрієва Тетяна, завідувачка бібліотеки-філії №2 для дітей Чернігівської міської ЦБС,
II місце – Черкасова Раїса, бібліотекар відділу обслуговування дошкільників та учнів 1-4 кл. Городнянської бібліотеки для дітей.
III місце – Сич Наталія, головний бібліотекар відділу обслуговування дошкільників та учнів 1-4 кл. Прилуцької міської бібліотеки для дітей
ім. Павла Білецького-Носенка,
У номінації «За професіоналізм» – Білецька Тетяна, заступник директора по роботі з дітьми Бахмацької районної бібліотеки для дітей,
У номінації «За креативність»– Головченко Алла, бібліотекар відділу обслуговування дітей КЗ «Менська ЦБС».
У номінації «За відданість справі» – Сильченко Наталія, бібліотекар відділу обслуговування учнів 5-9 кл. та організаторів дитячого читання Сновської бібліотеки для дітей.

Обласний конкурс професійної майстерності вкотре підтвердив, що дитячі бібліотеки області працюють активно і креативно, створюють позитивний імідж у громадах.

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.