Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 16:19:13

В бібліотеці Короленка провели День спеціаліста "Година вокальної музики"

06.06.2019   10:41Агенцiя

Традиційно наприкінці весни Чернігівська ОУНБ ім. В.Г. Короленка проводить День спеціаліста «Година вокальної музики» за участі студенток ІІІ-ІV курсів Чернігівського музичного коледжу ім. Л. Ревуцького під керівництвом народної артистки України Лариси Роговець.

Молоді артистки разом з талановитими концертмейстерами Оленою Оксенич та Наталією Пономаренко представили цікаву та різноманітну програму.
Анастасія Крикун виконала українську народну пісню «Чуєш брате мій» та «Пісеньку Пепіти» з оперети «Вільний вітер» І. Дунаєвського. Глядачів вразили акторські здібності дівчини, яка показала можливість швидко переходити від печальної пісні до веселої й жартівливої, водночас обидві виконуючи артистично і досконало.

Анастасія Крикун разом з Марією Конопацькою та Юлією Новак представили два тріо – «Польова царівна» В. Верменича і «Свирель да рожок» Ю. Чичкова. Сценічна злагодженість та унісон дівочих голосів зробили виступи студенток незабутніми.

Продовженням концерту стали виступи студенток ІV курсу – цьогорічних випускниць коледжу.

Альона Чучвага заспівала «Арію Тоски» з однойменної опери Дж. Пуччіні, солоспів «Душа – се конвалія ніжна» Г. Алчевського та українську народну жартівливу пісню «Ой я знаю, що гріх маю». Виступаючи, молода артистка заполонила музикою всю залу та розчинила кожного слухача у своєму репертуарі.

У виконанні Поліни Єрко прозвучала «Каватина Леонори» з опери «Трубадур» Дж. Верді та романс «Ты лети, мой сон, лети» С. Василенко. Дівчина зачарувала віртуозним володінням голосу, відкривши слухачам таємну стежину в країну музики.

Продовженням концерту став виступ Дарини Грибань, яка виконала «Арію Даліли» з опери «Самсон і Даліла» К. Сен-Санс, «Осінню пісню» Ф. Мендельсона та романс «Я ли в поле да не травушкабыла» П. Чайковського. Емоційне виконання та потужний вокал створювали неймовірну заворожливу атмосферою.

Наприкінці концерту Альона Чучвага та Поліна Єрко виконали дуетіну «Вы не придетевновь» М. Глінки. Твір у виконанні випускниць звучав ніби прощання з рідним коледжем та обласною бібліотекою, яка стала своєрідним майданчиком для щорічних студентських звітних концертів.

Та для суму немає причин. Цих юних талановитих артисток чекає невідомий, але цікавий шлях через вир подій та емоцій. Колектив і гості, які були присутні на заході, бажають дівчатам легкої дороги в майбутнє, добрих людей на життєвому і творчому шляху та, звісно, натхнення й покорення нових, незвіданих мистецьких висот.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини