Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 07:03:10

Фантастичні камінці майстрині Марії Комарової показали у Чернігові

15.04.2019   15:46Агенцiя

11 квітня у Чернігівського обласного художнього музею імені Григорія Галагана (вул. Музейна, 6) відбулось відкриття виставки «Фантастичні камінці» майстрині Марії Комарової (м. Одеса).


Також мастриня провела майстер-клас з розпису каменів для учнів 3-го класу середньої школи № 3 м. Чернігова.

У своїй творчості Марія Комарова використовує камінці різних розмірів та форм, розписуючи їх фарбами та створюючи незабутні композиції. В її творах поєднуються природна форма та авторська манера розпису.

Марія Комарова створила власну авторську техніку – «кольоро-літотерапію». Це зцілення душі та тіла розмальовуванням камінців. Кожна робота автора — це розповідь про дивний, загадковий світ. Творчий процес художниці є довгим та складним і може займати від тижня до кількох тижнів.

Перші 10 картин авторка створила для шкіл та дитячих садків Одеси. У вересні 2013 року відбулась її перша персональна виставка у галереї «Золотий янгол» при Центрі реабілітації дітей-інвалідів міста Одеси. Комарова проводить майстер-класи з розпису, є учасницею різних виставок та фестивалів. Художниця нагороджена Почесною відзнакою «Янгол милосердя» з врученням золотого знаку «Янгол» Одеського реабілітаційного центру (2012 р.), дипломами та подяками за участь у персональних та обласних виставках.

Виставка триватиме з 11.04.2019 р. до 14.05.2019 р. за адресою: Чернігівський обласний художній музей імені Григорія Галагана (вул. Музейна, 6).


Чернігівський обласний художній музей імені Григорія Галагана

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини