Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 17:28:22

Джаз сумчан на чернігівській сцені

06.04.2019   09:32Агенцiя

На початку цього тижня колектив концертних виконавців Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм вразив сумських глядачів своєю програмою “Караоке-шоу “Вільний мікрофон”.


5 квітня джаз-фьюжн-бенд “АРАМІС” Сумської обласної філармонії під керівництвом одного з найвідоміших українських джазових піаністів, композитора, аранжувальника, заслуженого діяча мистецтв України Володимира Прихожая в свою чергу виступив перед чернігівською публікою на сцені обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм. “АРАМІС” - колектив знаний на Сумщині і в Україні, - каже художній керівник Сумської обласної філармонії Олена Обозна, - і далеко за її межами він має багато прихільників”.

“АРАМІС” вже чверть століття на вітчизняній джаз-сцені: колектив є лауреатом багатьох всеукраїнських та міжнародних фестивалів, таких як “Джаз-діліжанс”, “Черкаські джазові дні”, “Jazz-Koktebel”, “Live In Blue Bay”, “Jazzomyr”, “Jazz Bez” та інших, багато гастролює за кордоном.

У складі ансамблю — Володимир Прихожай (клавішні), Людвиг Шиманівський (“танцюючий” саксофон), Ярослав Іванов (гітара), Сергій Тарасенко (бас), Володимир Фрик (ударні). У Чернігові джаз-фьюжн-бенд представив різнопланову програму. Перше відділення складалося із авторських композицій колективу. Друге - з джазових стандартів, джазових обробок відомих творів, які разом з ансамблем представила глядачеві вокалістка Олена Грицьків.

“АРАМІС” подарував чернігівському глядачеві справжнє свято джазу, коли джаз є чимось більшим, ніж просто музика.


Прес-центр Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм

Останні новини Чернігівщини

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.