Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 19:59:38

Книгу "Ієрархія національних пріоритетів" презентували у Чернігові

16.02.2019   10:08Агенцiя

13 лютого, у КМЦ «Інтермеццо» (Чернігів) відбулася презентація книги публіцистики відомого журналіста та письменника Віктора Рога «Ієрархія національних пріоритетів».



 
Вона складається з матеріалів, репортажів та інтерв’ю за період з 1991 по 2018 рік. Книга вийшла з ініціативи та за сприяння Організації Українських Націоналістів і добродіїв Олега Медуниці, Ростислава Мартинюка, Романа Медика, Юрія Сиротюка і інших. Зі слів автора, дана книга насамперед про українсько-російські відносини. А ще вона про Україну, про її національну перспективу, а також про національні пріоритети, про шлях становлення і розбудови нашої нації. Отже, дана книга для всіх тих, кому небайдуже сьогодення і майбутнє України.

Головну ідею Віктор Рог визначив словами: вірити, діяти, перемагати. Їх зміст полягає в тому, що потрібно вибудовувати гідну державу, визволити Україну від окупантів та обстоювати національні інтереси. Дана книга є знаковою і представляє собою опис подій і роздуми автора, викладені у хронологічному порядку. Деякі з них є пророчими, оскільки те, що було написано ним ще у 1991 році, отримало своє підтвердження у загарбницьких діях Росії, починаючи з 2014 року по теперішній час.

Багато з описаних у книзі подій, присвячено людям, які стояли біля витоків боротьби за наші національні інтереси та ідеї, а також незалежність України і формування нації. Тираж книги 1000 примірників, автор і редактор Віктор Рог, надрукована у видавництві ТОВ «Українська Видавнича Справа».

Презентація видання відбулася у формі запитання-відповідь, кожен охочий міг задати автору питання та придбати дану книгу за помірну ціну.
Наприкінці зустрічі автор анонсував вихід найближчим часом праці Михайла Колодзінського «Воєнна доктрина українських націоналістів».

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини