Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 02:59:11

Святкова концертна програма юних клейнодівців

01.12.2018   13:27Агенцiя

Вже понад десятиліття плекає юні таланти Дитяча мистецька студія при академічному ансамблі пісні й танцю «Сіверські клейноди» Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів і концертних програм.

Нині студію відвідують понад 100 дітей віком від 4 до 16 років. А навчають їх сценічній майстерності, вокалу та хореографії високопрофесійні викладачі - Ольга Мандзюк, Надія Мовлян, Олексій Мироненко, Наталія Гультяєвата Альона Овечко.

30 листопада 2018 року. У холі філармонійного центру глядачів зустрічає виставка робіт учнів Чернігівської художньої  школи. А в залівихованці Дитячої мистецької студії зачаровують глядачів у святковому концерті, приуроченому до 75-річчя Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів і концертних програм.За словами директора та художнього керівника студії - заслуженого діяча мистецтв України Сергія Вовка,дуже талановита молодь виходить нині на сцену. І за їх успіх велика подяка викладачам – за терпіння, енергію, за все, що вони вкладають в дітей.

«Вивчити слова, вивчити мелодію – це одне, а вийти на сцену, бачити перед собою стільки глядачів, своїх мам, татусів, заспівати пісню чи виконати танець – це дуже непросто, - каже Сергій Вовк. – Але ми спеціально включили в програму і два номери дорослого колективу, аби молоді артисти бачили складніші постановки».

Репертуар у юних клейнодівців дуже різноплановий – це і патріотичні пісні, і народні, і лірика. А які запальні танці в учнів відділень хореографії! Кожен маленький виконавець дарував глядачам гарний і веселий настрій. Національний колорит, любов до рідної пісні, батьків, дитячі мрії – саме це хотіли донести до глядача виступаючі.

Потужним фінальним акордом концерту прозвала мелодія «Молодь змінює світ».


Прес-центр Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.