Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 10:21:35

Відбулася презентація творчих робіт людей з особливими потребами "Прекрасне своїми руками"

01.12.2018   10:15Агенцiя

29 листопада в мистецькій вітальні Чернігівської ОУНБ ім. В. Г. Короленка відбулася презентація творчих робіт людей з особливими потребами "Прекрасне своїми руками".

Підопічні Чернігівського геріатричного пансіонату представили роботи з плетіння, малювання, вироби з паперу. Великий інтерес і подив викликали надзвичайно яскраві та життєствердні картини художника-аматора Андрія Стеценка.
 
Зі своїми роботами присутніх також ознайомила надзвичайно цікава жінка Наталя Пархоменко. Вишивання стало не тільки її захопленням, але й сенсом життя. Поєднання вишивки хрестом та бісером надає роботам яскравий колорит. Наталя живе активним повноцінним життям, намагається бути успішною, досягати поставлених цілей.
 
Поліську вишивку продемонструвала глядачам пані Наталя Зелінська. Її роботи відомі за межами Чернігівщини.
 
Своїми творчими здобутками поділилися члени громадської організації "Конкордія", якою вже багато років керує кандидат психологічних наук Віктор Іванович Мозговий. Участь у різноманітних проектах, тренінгах, фестивалях, активна громадська робота – це далеко не все, що можуть члени його організації. Але найголовніше у роботі – дружба, взаємоповага та щирість.
 
Цікавим та змістовним був виступ студента факультету психології Національного університету "Чернігівський колегіум" ім. Т. Г. Шевченка Романа Чумака, який з натхненням розповів про свою участь у проектах, присвячених чернігівським воїнам, що воювали на Сході України, та їхнім родинам: "Пізнаємо рідний край, пізнаємо рідну країну", "Захисти свою Батьківщину".
 
По закінченню зустрічі присутні ще довго розповідали один одному про свої плани на майбутнє, ділилися враженнями від побаченого.
 

Останні новини Чернігівщини

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

Новгород-Сіверські поліцейські розшукали та повернули додому зниклу неповнолітню 09:36

16 квітня до поліції надійшло повідомлення від жительки Семенівської громади про зникнення її 16-річної онуки.

На Чернігівщині поліцейські вилучили незаконну зброю та вибухівку 09:34

В ході санкціонованого обшуку в господарстві мешканця одного з сіл Чернігівського району слідчі поліції Чернігівщини спільно з оперативниками регіонального Управління стратегічних розслідувань вилучили незаконну гладкоствольну зброю, ручну гранату із запалом до неї, запас тротилу та набоїв.

19 квітня у Чернігові День жалоби

19 квітня у Чернігові День жалоби 09:30

ДЕНЬ 786 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 786 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини