Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 02:41:16

“Grande Amore” Сергія Сулімовського

15.11.2018   09:15Агенцiя

Заслужений артист України Сергій Сулімовський – співак абсолютно універсальний. Йому підкоряються оперні і естрадні партії, народна пісня і… старий добрий рок-н-рол.

Із новою сольною рок-програмою “GrandeAmore” Сергій Сулімовський у супроводі джаз-бенду BissQuit14 листопада 2018 року знову зібрав аншлаг в обласному філармонійному центрі фестивалів та концертних програм.

Програма “GrandeAmore”, побудована в першу чергу на українських піснях,– це новий крок у творчості співака. До роковогосаунду він тяжів завжди, але в півторагодинному шоу додав в нього нотки, притаманні тільки йому, Сергію Сулімовському. І глядачі прийняли такий образ заслуженого артиста України «на ура».

«GrandeAmore» Сергія Сулімовського– це своєрідний виклик самому собі. Треба витримати цей драйв. Та й розкрити, донести до публіки своє бачення відомих пісень – завдання не з простих. І співак з ним впорався на відмінно.


Прес-центр Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.