Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 12:26:41

Олексій Брик презентував свої книги

06.10.2018   12:04Агенцiя

5 жовтня до Чернігівського літературно-меморіального музею-заповідника Михайла Коцюбинського завітав знаний чернігівський письменник Олексій Брик. Під час творчої зустрічі зі своїми читачами він презентував дві нові книги: «У вирі життя», «Таємниці Всесвіту. Книга друга».

А бажаючих поспілкуватися з відомим прозаїком було дуже багато. Під час зустрічі чимало друзів та цінителів творчості Олексія Брика привітали його із виходом нових книг, поділилися своїми враженнями від нових творів. Серед відомих гостей були Надзвичайний і Повноважний Посол України в республіках Киргизії та Білорусі Петро Шаповал, проректор Національного університету «Чернігівський колегіум» Володимир Дятлов, письменник, редактор газети «Гарт» Дмитро Іванов, редактор газети «Деснянська правда» Людмила Пархоменко, письменниця Ганна Арсенич-Баран та багато інших.

Олексій Брик теж розповів чимало цікавого про те, як він писав свої книги. Так, наприклад, для написання книги «Таємниці Всесвіту» письменнику довелося вивчити чимало наукової літератури, він вертався до відкриттів різних дослідників в сфері уфології, а також науковців НАСА. Все це дало Олексієві Брику підґрунтя для написання науково-фантастичного роману, що шукає відповідь на важливе питання: чи є ще у Всесвіті розумні істоти? Друга книга – «У вирі життя» - розповідає про видатну особистість – Петра Шаповала.

Під час зустрічі усі охочі змогли отримати книгу від письменника із дарчим написом.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини