Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 14:29:14

Триває обласний конкурс рукописів місцевих авторів

17.04.2018   08:09Агенцiя

Літератори і науковці Чернігівщини мають змогу видати власну книгу коштом обласного бюджету. До 15 травня триває прийом матеріалів на обласний конкурс рукописів місцевих авторів.

Твори оцінюватиме комісія з питань підтримки місцевого книговидання при облдержадміністрації.

Рукописи, визнані комісією кращими, будуть випущені в світ без жодної оплати з боку авторів. Віддруковані примірники передаватимуться до бібліотек та навчальних закладів області, інших зацікавлених установ задля задоволення потреб читачів Чернігівщини, розповсюджуватимуться під час презентаційних заходів. Видані книги також будуть розміщені в електронному вигляді на веб-сайті Чернігівської ОДА.

Для участі у конкурсі запрошуємо до 15 травня включно подати до Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації:
— завершений рукопис твору в електронному вигляді;
— заяву визначеної форми на винесення рукопису на конкурс (у паперовому вигляді, засвідчену власноручним підписом, або в електронному вигляді, засвідчену електронним цифровим підписом);
— мотиваційний лист з обґрунтуванням доцільності випуску рукопису в рамках обласної Програми бюджетним коштом (обсягом до 2000 знаків або 1 аркуш А4);
— анотацію на рукопис та короткі відомості про автора (авторський колектив, упорядників);
— для творів наукового спрямування — дві фахові рецензії.

Рукописи приймаються щоденно, крім суботи, неділі за адресою: м. Чернігів, вул. Шевченка, 7 (вхід з боку скверу ім. Попудренка), к. 2, , з 8:00 год. до 17:00 год., перерва з 13:00 год. до 14:00 год.
Виплата гонорарів чи іншої винагороди авторам не передбачена.

Конкурс зорієнтований на забезпечення доступу широкої громадськості до кращих творів місцевих авторів, потенційно запитуваних аудиторією та суспільно важливих, які, втім, не мають перспективи випуску у комерційних видавництвах.

Кількість рукописів, що будуть видані за результатами конкурсу, не визначена і залежатиме від рішення комісії, якості поданих творів та вартості випуску їх друком.

Детальні умови конкурсу описані у відповідному Положенні.
За додатковою інформацією просимо звертатися до Валерія Сорокіна за телефоном (0462) 67-86-94 або електронною поштою sorokin.press@gmail.com.

Конкурс рукописів оголошується вже втретє в рамках обласної Програми підтримки розвитку інформаційної та видавничої сфер Чернігівщини на 2016–2020 роки. У попередні два роки на конкурс було прийнято 63 заявки. Видано 18 книг сумарним накладом 4400 примірників.


Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

 

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини