Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 21:19:25

Микола Томенко презентував мешканцям Ніжина фільм з циклу "7 чудес України"

01.02.2018   14:57

В рамках Всеукраїнської акції «7 чудес України» Микола Томенко презентував мешканцям та гостям Ніжина фільм про історію міста.

Він зазначив, що унікальність міста, перш за все, полягає у значній  кількості пам’яток історії та архітектури, що робить місто фактично музеєм «під відкритим небом».

Захід відбувся 31 січня в актовому залі Ніжинського агротехнічного інституту. Глядачами стали представники влади міста, громади Ніжина, місцеві історики, краєзнавці.

Ініціатор акції подякував за допомогу у створенні фільму міському голові Анатолію Ліннику, Народному депутату Олександру Кодолі та ректору Ніжинського аграрного інституту Василю Лукачу.

    “Ми керувалися таким принципом – кожен фільм проекту першою має побачити громада міста, а потім відео вже вийдуть на телеканалах країни”, – сказав під час презентації фільму організатор проекту “7 чудес України: історичні міста і містечка” Микола Томенко.

Він також зазначив, що телеканал ZIK розпочав показ фільмів. Ніжин покажуть вже в неділю 4 лютого о 16.30.

Нагадаємо, ці пізнавальні відео присвячені 10 містам-переможцям останнього етапу акції фонду “Рідна країна” «7 чудес України: історичні міста та містечка»: Бердянську (Запорізька обл.), Білій Церкві (Київська обл.), Галичу (Івано-Франківська обл.), Диканьці (Полтавська обл.), Каневу (Черкаська обл.), Ніжину (Чернігівська обл.), Хусту (Закарпатська обл.), а також – Бердичеву (Житомирська обл.), Жовкві (Львівська обл.) та Теребовлі (Тернопільська обл.). Хронометраж кожної серії – 18-20 хвилин.

Раніше на українських телеканалах транслювалися короткі версії цих фільмів.

http://ridna.ua/2018/02/mykola-tomenko-prezentuvav-meshkantsyam-nizhyna-film-z-tsyklu-7-chudes-ukrajiny/

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.