Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 17:30:38

Відкрилась виставка світлин "Світ Десни" Олега Грицюка

20.09.2017   10:38Агенцiя

В конференц-залі Чернігівської ЧОУНБ ім. В.Г. Короленка відкрилась виставка світлин "Світ Десни" чернігівського фотохудожника Олега Грицюка.

Митець народився на початку 1941 року в Одесі. Перед війною сім'я переїхала до Чернігова, звідки родом батьки. "Для мене, – говорить фотограф, – краще ніж Чернігів, прекрасніше ніж Чернігівщина і Десна місця нема".
 
У рідному Чернігові закінчив середню школу № 2. Потім навчався в Горьківському інституті інженерів водного транспорту. Працював за спеціальністю в Дніпропетровському, Чернігівському річкових портах та інших організаціях пов'язаних з річками. Перед виходом на пенсію з великим задоволенням працював на ВАТ "Чернігівтеплокомуненерго".
 
Основні захоплення – річка, риболовля, ліс, фотографія. Небайдужий до класичної музики. Любить працювати з деревиною, а з велосипедом розлучається тільки тоді, коли лягає спати або коли взимку стає на лижі.
 
На виставці "Світ Десни" представлено 45 світлин пейзажної тематики. Автор говорить про свою експозицію так: "На природі я завжди з фотоапаратом. Визнаю тільки класичний пейзаж. Природа досконала, і ніякі "поп", "нео", "сюр" та інші модні течії не здатні передати цю досконалість.
Я хочу показати свою улюблену та неповторну Чернігівщину. Наскільки мені це вдалося – на розсуд глядачів".
 
Автор та колектив бібліотеки ласкаво запрошує жителів і гостей міста відвідати виставку світлин та доторкнутись до прекрасної краси Чернігівського краю.


За інформацією Чернігівської ОУНБ ім. В.Г. Короленка

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини