Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 11:15:57

Стартував волонтерський фотопроект "Якби не Війна!, присвячений героям АТО. ФОТОрепортаж

24.06.2017   17:55Агенцiя

24 червня, в Чернігові в концертно-виставковому комплексі міста відбулася презентація волонтерського фотопроекту «Якби не Війна» та однойменної книги.

Представили проект чернігівцям та розповіли про створення книги його організатори і автори Юлія Волкова, Олена Соколовська та Євгенія Барилко. Познайомитися з проектом та оглянути світлини прийшло чимало чернігівці, багато молоді, а також військовослужбовці й ветерани АТО.

Фотовиставка містить 122 мистецькі світлини і складається з восьми блоків, назви яких говорять самі за себе, це зокрема «Кохання і війна», «Жінки на війні», «Героїчні мами», «Я – є» та інші.

– «Якби не Війна» – це обличчя, історії, пам’ять, мрії та плани 122-х Героїв сучасної України, – розповіла організатор проекту Олена Соколовська. – Ми протягом року знайомили суспільство із надзвичайними людьми, а на початку грудня 2016 року все це пересло в масштабну фотовиставку та, власне, книгу, яку ми сьогодні презентуємо. Книгу, дійшовши останньої сторінки якої,  ви побачите Героїв нашими очима – людей, які їх знають поіменно та особисто.

Це не просто обличчя, це не просто люди, це ті, хто не дає нашим очам бачити страхіття війни. Вони – ті, хто не дозволить нам пережити те, що пережили вони.


Підполковник Олександр Парій

Останні новини Чернігівщини

У січні-лютому 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини отримали 1,4 мільярди гривень податків та зборів

У січні-лютому 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини отримали 1,4 мільярди гривень податків та зборів 10:32

У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області повідомили, що до місцевих бюджетів усіх рівнів Чернігівської області за січень-лютий 2024 року надійшло 1,4 млрд грн від сплати податків і зборів. Із загальної суми в обласний бюджет спрямовано 0,2 млрд грн, решту коштів отримали бюджети територіальних громад.

У Чернігівському районі поліцейські зупинили нетверезу водійку, вміст алкоголю в крові якої перевищував допустиму межу майже у 13 разів 10:27

Інспектори групи реагування патрульної поліції склали на правопорушницю адміністративний протокол за фактом керування транспортом у нетверезому стані. Загалом упродовж тижня поліція Чернігівського району задокументувала 30 фактів скоєння таких правопорушень.

 Менські поліцейські викрили чоловіків, які підозрюються у незаконному полюванні

Менські поліцейські викрили чоловіків, які підозрюються у незаконному полюванні 10:25

За фактом незаконного полювання правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Тривають слідчі дії.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:19

Протягом минулої доби зареєстровано 7 небезпечних подій, а саме: 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення та 6 пожеж. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала.

19 березня: цей день в Україні і світі

19 березня: цей день в Україні і світі 10:16

ДЕНЬ 755 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 755 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини