Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 16:40:59

Конкурс "МедіаЧЕ" на фінішній прямій: визначено 12 фіналістів

02.06.2017   07:33Агенцiя

Конкурс журналістських робіт серед медійників Чернігівщини «МедіаЧЕ» наближається до завершення. Інтрига зберігається — кому ж дістануться дипломи лауреатів?

Днями оргкомітет конкурсу завершив перший етап оцінювання та відібрав 12 кращих матеріалів у чотирьох тематичних номінаціях.

Остаточно переможців «МедіаЧЕ» 2017 року визначить спеціально сформоване журі. До його складу увійшли переможці минулорічного конкурсу, а також знані на Чернігівщині журналісти і медіаексперти: Андрій Кужель, Сергій Народенко, Любов Потапенко, Наталія Потапчук, Павло Солодовник та Олександр Соломаха.

Водночас, володаря призу своїх симпатій зможе обрати й спільнота: переможця у загальній номінації «Чернігівщина он-лайн» визначить відкрите голосування, яке триватиме до 17:00 5 червня.

Віддати голос за фаворита можна за посиланням: https://goo.gl/uKf8tG

Матеріали-фіналісти вже розміщені для ознайомлення в Інтернет-виданнях «Свобода.ФМ» та «Час Чернігівський», а також у ФБ-групі «МедіаЧЕ-2017».

Церемонія нагородження учасників конкурсу відбудеться 7 червня.
Фіналістами конкурсу стали:

У номінації «Чернігівщина патріотична» -
1. Телепередача «Дорогою знань. В атаку!», автор - Ольга Конопацька-Плєхова.
2. Фільм «Вогонь Майдану: історія трьох героїв», автор - Яна Титенок.
3. Публікація «Вроди – на глянцевий журнал, мужності – на цілий батальйон», автор - Валерія Шеремет.
У номінації «Децентралізація на Чернігівщині» -
1. Телесюжет «Полюс недоступності в Городнянському районі», автор - Ольга Конопацька-Плєхова.
2. Публікація «Чим живе освіта в Деснянській об’єднаній громаді? Факти», автор - Юлія Ковтун.
3. Публікація «Кіптівська громада: життя після об’єднання», автор - Вікторія Гаврик.
У номінації «Чернігівщина економічна» -
1. Радіопередача «Стиль життя - європейський» про розвиток Авдіївської громади Сосницького району, автор - Надія Дерев'янко.
2. Радіопередача «Стиль життя - європейський» про участь у розвитку населених пунктів Бахмацького району ПСП «Пісківське», автор - Надія Дерев'янко.
3. Публікація «У Кукшині і сири варять і мед розливають», автор - Марія Пучинець.
У номінації «Молодь Чернігівщини» -
1. Телепередача «PROфесіонал. Боксер», автор - Ольга Конопацька-Плєхова.
2. Публікація «Чернігівський автостопер вважає, що гроші нічого не варті», автор - Юлія Ковтун.
3. Публікація «Олег Кравець  підготував сім майстрів та більше десяти кандидатів спорту», автор - Світлана Цюпка.

Переможців у номінаціях «Молодь Чернігівщини», «Чернігівщина економічна» та «Децентралізація на Чернігівщині» визначатиме журі у складі шести осіб, а в номінації «Чернігівщина патріотична» - у складі п’яти (за виключенням Павла Солодовника).

Організатори конкурсу «МедіаЧЕ» - обласна організація Національної спілки журналістів, громадська організація «Асоціація регіональних ЗМІ», «Професійна спілка працівників мас-медіа міста Чернігова» Всеукраїнської «Незалежної медіа-профспілки України» та Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської обласної державної адміністрації.

Конкурс було оголошено 25 квітня. Прийом матеріалів тривав з 25 квітня до 16 травня включно. За цей час надійшло 42 публікації, теле- і радіосюжети, які свого часу вийшли в світ у низці ЗМІ Чернігівщини. Долучитися до конкурсу могли журналісти Чернігівської області, чиї текстові чи аудіовізуальні матеріали були оприлюднені у вітчизняних друкованих, електронних ЗМІ та Інтернет-виданнях у період з 25 квітня 2016 року до 25 квітня 2017 року.

Оргкомітет конкурсу «МедіаЧе»

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини