Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 13:28:18

"Смоляночки" з Чернігівщини підтримують військових у зоні АТО

14.02.2017   10:01Агенцiя

У колективі Чернігівської митниці ДФС чимало творчих особистостей. Одна з них – Оксана Маліна, яка працює в управлінні адміністрування митних платежів. Колеги характеризують Оксану не тільки як фахового молодого спеціаліста, а й як турботливу маму двох дітей, творчу та небайдужу особистість.

Вже двічі у складі молодіжно-танцювального колективу «Смоляночки» дівчина їздила з концертами до зони проведення Антитерористичної операції. Творчий колектив складається з танцювальної групи та вокального ансамблю «Смоляни» (с. Комарівка, Борзнянського р-ну). Оксана зізнається, що українські військові завжди дуже щиро і з великою вдячністю зустрічають їх колектив, порівнюючи свої відчуття після концертів з теплом сонячних променів. Географія виступів у неспокійному регіоні доволі широка: у січні цього року дівчата виступали перед військовими, що базуються неподалік Авдіївки, трохи раніше - у Сартані. 
 
За словами Оксани, першою її поїздкою керувала проста людська цікавість: «Як воно там?». З другою з’явилося задоволення: «Коли  дивишся на усміхнені обличчя солдат, які прийшли на наш концерт, то розумієш, що ми змогли відволікти їх від холодних окопів, казарм і втрат... Хоч на годину, хоч на півгодини!!! Але змогли! Адже їх очі сяють, руки не перестають плескати, а губи – підспівувати». За словами бійців, такі теплі хвилини їм вкрай необхідні: вони душею поринають у це тепло людяності та переконуються, що вони потрібні тим, хто живе мирним життям.

Оксана розповідає, що у січневу поїздку в АТО після першого ж  концерту до них підійшов симпатичний чоловік, який представився прапорщиком Віктором Залевським. Дуже дякував за концерт, а вже через два дні написав вірш, який присвятив колективу. Відтепер акторів та військових пов’язує промінь доброти. І ті й інші з нетерпінням чекають майбутніх зустрічей, які привносять радість у суворі армійські будні. 


Відділ організації роботи ГУ ДФС у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини