Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 08:43:11

Чернігівська філармонія та облмуздрамтеатр — всеукраїнські зразки успішної фінансової діяльності

29.11.2016   08:08Агенцiя

Союз Національних бізнес-рейтингів завершив загальнодержавний фінансово-економічний аналіз діяльності суб’єктів господарювання України. Два найбільших культурно-мистецьких заклади Чернігівщини отримали по дві золоті відзнаки.

Чернігівський обласний філармонійний центр фестивалів та концертних програм здобув «золото» рейтингу серед суб'єктів господарювання України у номінації «Ділова активність» та серед суб'єктів господарювання Чернігівської області у номінації «Фінансові показники успішної діяльності».

Сергій Теребун, генеральний директор-художній керівник Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм: Філармонійний центр – насамперед заклад культури. Однак підприємницька діяльність займає значне місце. Свій продукт ми маємо самостійно просувати та продавати. За останній рік відбулося чимало змін. Пройшла реструктуризація: проведено маркетингове дослідження, змінено підходи до реклами, укладено угоди про співпрацю з районами та областями, створено продюсерський центр тощо. Подвійна відзнака Союзу Національних бізнес-рейтингів — приємна несподіванка, що стимулюватиме нас працювати ще наполегливіше.

Чернігівський обласний Академічний музично-драматичний театр ім. Т.Г.Шевченка став кращим серед суб’єктів господарювання України та здобув золото у номінації «Результативність та рентабельність».

Сергій Мойсієнко, генеральний директор Чернігівського облмуздрамтеатру ім. Т.Г.Шевченка: Усі наші досягнення — результат наполегливої творчої роботи всього колективу. На жаль, справжнє мистецтво не може бути стовідсотково рентабельним, адже пропонує специфічний продукт. Однак, якісна робота має помітний комерційний результат. Люди хочуть до нас йти. Про що свідчить постановка Заслуженого артиста України Андрія Бакірова «Ніч перед Різдвом», що 27 разів поспіль збирала аншлаги. Репутацію театру підтверджують чисельні нагороди, дипломи та гран-прі всеукраїнських та міжнародних фестивалів. Наразі театр запрошують на гастролі до інших регіонів

Також слід зазначити, що суб'єктам господарювання, які досягли високих результатів, присвоюється статус «Державне підприємство року 2016», що демонструє іншим учасникам ринку, клієнтам та інвесторам надійність і перспективність підприємства.

До слова, рейтингування підприємств є загальнодержавним, незалежним та безкоштовним. Критеріями відбору — показники активів і зобов’язань, прибутковість та ліквідність.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини