Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 12:58:39

Творчий звіт "Талант митців Чернігівського краю звитягу патріотів величає" у Новгород-Сіверському

04.04.2016   17:04

3 квітня Новгород-Сіверський прийняв естафету районів та міст області ”Талант митців Чернігівського краю звитягу патріотів величає”.

Перед початком концертної програми самодіяльних артистів та аматорів сцени привітали голова Новгород-Сіверської райдержадміністрації Олена Мовчан та Новгород-Сіверський міський голова Олег Бондаренко.
У своїй вітальній промові міський голова зауважив, що метою творчого звіту, є посилення патріотичного виховання підростаючого покоління, виховання громадянина-патріота України, утвердження любові до Батьківщини, духовності, моральності, шанобливого ставлення до національних надбань українського народу, наслідування найкращих прикладів мужності і звитяги борців за свободу та незалежність України як з історичного минулого, так і захисників, які сьогодні відстоюють суверенітет і територіальну цілісність держави, вшанування українських воїнів - учасників антитерористичної операції на Сході України, також побажав учасникам заходу вдалого виступу.

Аматори сцени, художні колективи, майстри декоративно- прикладного мистецтва міста Новгорода-Сіверського та Новгород-Сіверського району продемонстрували компетентній оглядовій раді свою майстерність. Робота творчих колективів була високо оцінена членами оглядової ради.

Під час проведення творчого звіту волонтерською організацією "Сіверщина для своїх" проводилась акція по збору коштів для підтримки наших земляків, які проходять службу у зоні проведення антитерористичної операції. Окрасою свята стала виставка дитячих малюнків, які присвячені захисникам України та красотам рідного краю.

Останні новини Чернігівщини

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.