Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 14:46:17

Автори Чернігівщини мають шанс видати книгу коштом обласного бюджету

17.02.2016   09:26Агенцiя

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської ОДА оголошує про попередній прийом рукописів авторів з Чернігівської області на конкурс для подальшого видання коштом обласного бюджету.

У зв’язку з початком реалізації напряму «Випуск книг місцевих авторів» обласної Програми підтримки розвитку інформаційної та видавничої сфер Чернігівщини на 2016–2020 роки до 20 березня триватиме прийом рукописів, які претендуватимуть на випуск коштом обласного бюджету у 2016 році.

Впродовж І кварталу 2016 року рукописи будуть винесені на розгляд комісії з питань підтримки місцевого книговидання, яка здійснюватиме їхню оцінку.

Рукописи, визнані найкращими, будуть включені до видавничого плану на 2016 рік та випущені друком накладом від 200 примірників без жодної оплати з боку авторів. На реалізацію цього заходу в обласному бюджеті у поточному році передбачено 100 тисяч грн.

Для участі у конкурсі запрошуємо до 20 березня подати до Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації:
— завершений рукопис твору українською мовою у друкованому та електронному вигляді;
— відомості про автора (авторський колектив, упорядника) та контактні дані.

У разі прийняття рішення про необхідність надання додаткових документів (заява, мотиваційний лист тощо), про це буде повідомлено до 5 березня.
Орієнтовна вартість видання запропонованого рукопису не може перевищувати 20 тисяч грн.

Електронні копії усіх книг, які вийдуть коштом обласного бюджету, після публічної презентації друкованого видання будуть розміщені у вільному доступі на веб-сайті Чернігівської ОДА.
Рукописи приймаються за адресою: м. Чернігів, вул. Шевченка, 7 (вхід з боку скверу ім. Попудренка), к. 2.

Виплата гонорарів чи іншої винагороди авторам не передбачена.
Закупівлю послуг з друку книг-переможців попередньо планується здійснити через систему електронних закупівель ProZorro.
Випущені книги будуть передані до бібліотек та навчальних закладів області задля задоволення потреб читачів Чернігівщини; розповсюджуватимуться під час виставок та презентаційних заходів для популяризації літературної сфери області.

Не приймаються заявки від авторів, книги яких видавалися за кошти обласного бюджету у 2014–2015 роках, а також заявки на перевидання творів, які вже виходили друком в Україні, а також будь-які заявки щодо випуску навчальних підручників, посібників, буклетів, бюлетенів, альманахів, періодичних видань.

За більш детальною інформацією просимо звертатися до Валерія Сорокіна за телефоном: (0462) 67-86-94.
 

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини