Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 15:13:03

У "Пласт-Арті" відкрився Всеукраїнський арт-фестиваль "Територія душі"

24.12.2015   13:21Агенцiя

23 грудня у Чернігівському музеї сучасного мистецтва «Пласт-Арт» відбулося відкриття Всеукраїнського арт-фестивалю «Територія душі», повідомляє Відділ інформаційного забезпечення та зв'язків з громадськістю виконавчого апарату Чернігівської облради.

У заході взяли участь перший заступник голови обласної ради Валентин Мельничук, настоятель Катерининської церкви отець Роман, мистецтвознавець Дмитро Корсунь, митці з Чернігівщини, Києва, громадськість.

Валентин Мельничук від імені голови обласної ради та себе особисто привітав присутніх з відкриттям прекрасного творчого фестивалю, який вже сьомий рік поспіль крокує по древній Сіверській землі, який відомий не лише в області, але й далеко за її межами та перетворився на одну з центральних подій культурного життя краю.

За словами першого заступника голови обласної ради, музей «Пласт-Арт» об'єднує непересічні таланти з усієї України та реалізує перспективні творчі проекти майстрів сучасного образотворчого мистецтва. Підтвердженням цьому є мистецький фестиваль «Територія душі», який перетворив музей на творчий майданчик для художників, фотографів, скульпторів.

Керівник висловив впевненість, що і цьогорічний фестиваль подарує чернігівцям яскраві, незабутні враження від художніх проектів українських авторів.

Валентин Мельничук побажав учасникам і гостям фестивалю міцного здоров'я, щастя, миру, творчого натхнення та примноження мистецьких здобутків.

Експозицію фестивалю складають понад сто творів образотворчого мистецтва 26 відомих авторів України. Серед них: Алла Алєксєєва, Анатолій Фурлет, Ольга Соловйова, Петро Лебединець, Сергій Марус, Оксана Левчишина, Оксана Стратійчук, Євген Шаповалов, Леонід Бернат, Валентина Єсіпова, Віолетта Монсевич, Олександр Левич та інші.

Останні новини Чернігівщини

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.