Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 15:14:22

Відбувся "Поклик серця"

20.10.2015   07:50

18 жовтня у міському Палаці культури відбувся святковий гала-концерт Шостого міського фестивалю-конкурсу української патріотичної пісні «Поклик серця», присвяченого 71-й річниці вигнання нацистських окупантів з України.

Фестиваль проходив за підтримки Чернігівського міського голови Олександра Соколова, управлінь культури та освіти міської ради, комунального підприємства «Міський Палац культури» міської ради та військово-музичного центру Сухопутних військ Збройних Сил України.

На початку концерту з вітальним словом виступили заступник міського голови – керуючий справами виконкому Станіслав Віхров та начальник управління культури міської ради Юрій Ткач.

Всього у фестивалі-конкурсі «Поклик серця» взяли участь 65 учасників, серед яких учні загальноосвітніх шкіл та шкіл естетичного виховання. На гала-концерті переможці, яких визначало компетентне журі, були нагороджені солодкими подарунками та Дипломами у кількох номінаціях.

Гран-прі отримав Дмитро Морозов. В номінації «солісти-вокалісти»Дипломами І ступеня були нагороджені 4 учасники, Дипломами ІІ ступеня – 6 учасників, Дипломами ІІІ ступеня – 7 учасників. В номінації «вокальні ансамблі» Дипломами І, ІІ та ІІІ ступенів нагороджені 6 учасників, в номінації «авторська пісня» нагороджені 3 учасники-конкурсанти.

Окрім того, Диплом у номінації «За волю до перемоги» отримав Ростислав Кирієнко, а Дипломом «наймолодший учасник» був нагороджений Євгеній Полуян, якому нещодавно виповнилось лише чотири роки.

Усі інші учасники отримали Дипломи за участь, а глядачі – святковий настрій.

Останні новини Чернігівщини

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи: як держава планує залучити їх до ринку праці?

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи: як держава планує залучити їх до ринку праці? 11:35

А ви знаєте, що в Україні понад 2,7 млн людей з інвалідністю? І лише 16% із них мають роботу. Невже так мало фахівців хочуть працювати? Певно, що ні. Одна із причин, що зупиняє людину з інвалідністю податися на вакансію - це відсутність належних умов для роботи.

10 модульних укриттів планують встановити поруч із зупинками громадського транспорту 11:31

Про це повідомив під час загальноміської наради 23 квітня в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако. Зараз у місті вже є шість таких захисних споруд і їх кількість збільшать коштом міського бюджету до 16.

 Корюківські поліцейські повідомили про підозру чоловіку, який чинив домашнє насильство щодо своєї матері

Корюківські поліцейські повідомили про підозру чоловіку, який чинив домашнє насильство щодо своєї матері 11:28

Житель Корюківського району за свої протиправні дії понесе кримінальну відповідальність. Йому загрожує до двох років позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 11:26

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 3 пожежі.