Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 12:32:56

Вірші, які розчулять найвибагливішу душу. ВІДЕО

19.08.2015   08:39Агенцiя

Чернігівська письменниця Лариса Ткач, дружина відомого літератора Михася Ткача, презентувала збірку віршів «Кришталева роса». Зазвичай авторка пише для дітей і про дітей. А ця книга розрахована на дорослого читача. І, до речі, «Кришталева роса» — переважно «жіноча» збірка.

Її вірші з нової збірки «Кришталева роса» бажано читати, коли на душі смуток. Сама авторка Лариса Ткач зізнається, що за рік написала понад сотню віршів і на поетичні рядки її надихнув смуток в Україні.

Це її шоста поетична збірка за останні 12 років. Попередні були про дітей і для дітей. Остання має чотири розділи. Авторка вважає свою збірку складною, бо в ній закладена непроста філософія. Лариса Ткач досліджує вічні теми добра, справедливості і прагне зрозуміти сутність людини, швидкоплинність людського буття. Один з розділів авторка присвячує образу матері – найдорожчої у її житті людини.

«Кришталева роса» містить і любовну лірику. У кожному розділі Лариса Ткач зізнається в коханні своєму головному критику і натхненнику – чоловікові Михасю Ткачу. Вже досвідчений письменник, який дуже критикує вірші дружини, зізнається, що захоплюється її поезією.

Свою «Кришталеву росу» Лариса Ткач радить почитати жінкам, бо вони найбільше зрозуміють сутність кожного поетичного рядка. Вона не виключає і море сліз, бо вірші, написанні за останній рік, розчулять найвибагливішу душу.


Останні новини Чернігівщини

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи: як держава планує залучити їх до ринку праці?

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи: як держава планує залучити їх до ринку праці? 11:35

А ви знаєте, що в Україні понад 2,7 млн людей з інвалідністю? І лише 16% із них мають роботу. Невже так мало фахівців хочуть працювати? Певно, що ні. Одна із причин, що зупиняє людину з інвалідністю податися на вакансію - це відсутність належних умов для роботи.

10 модульних укриттів планують встановити поруч із зупинками громадського транспорту 11:31

Про це повідомив під час загальноміської наради 23 квітня в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако. Зараз у місті вже є шість таких захисних споруд і їх кількість збільшать коштом міського бюджету до 16.

 Корюківські поліцейські повідомили про підозру чоловіку, який чинив домашнє насильство щодо своєї матері

Корюківські поліцейські повідомили про підозру чоловіку, який чинив домашнє насильство щодо своєї матері 11:28

Житель Корюківського району за свої протиправні дії понесе кримінальну відповідальність. Йому загрожує до двох років позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 11:26

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 3 пожежі.