Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 13:03:09

Ніжинські музиканти написали пісню про війну на сході. ВІДЕО

07.07.2015   13:15Агенцiя

Пісня, яку написали ніжинські музиканти стала досить популярною на просторах Інтернету. Це пісня про війну. Хоча ні, самі музиканти кажуть, що пісня про мир. Це — молитва, молитва за друзів. А молитва — це те світле, що ми можемо генерувати в простір навколо себе.

Дмитро Подзиваловський та Олексій Шевченко автори пісні “Молитва за друзей”. В першу чергу, це пісня про ніжинських воїнів, які там, на сході ставлять на кон свої життя, щоб не стріляли в рідному місті. Хоча звісно, не тільки про ніжинських. Тепер це особливе братство, братство воїнів.

Автор пісні Дмитро Подзиваловський розповів “Громадському”, що пісня довго не виходила, довго не складалися в одне ні слова ні музика. Потім, лише одна подія, і і все стало на місця — і рима і гармонія.

А вже зробити з пісні справжній шедевр Дмитро довірив своєму другу Олексію Шевченку. Саме він зробив аранжування пісні і заспівав її своїм голосом.

Кліп змонтували на щойно створеній студії Громадського телебачення в Ніжині. Відео та фото кадри, які увійшли в кліп зняті на передовій відомим ніжинським журналістом Ігорем Волосянкіним та журналістом каналу СТБ Ігорем Левенком. Доля не раз перехрещувала журналістськи шляхи двох Ігорів на фронтовому сході.



Першими слухачами стали бійці 41 першого батальйону. Вердикт: “Мужики, це те, що треба!”. Автори пісні хотіли, щоб в кліпі були саме наші бійці і таким чином музиканти хотіли бути хоча б трішечки причетними до мужнього вчинку українських воїнів

Уезные новости

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини