Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 4 травня, 11:47:16

Зовсім скоро "Культурний десант" знову рушає в дорогу на звільнені території Донбасу з показами сучасного українського кіно

23.06.2015   08:04Агенцiя

Фільми, книжки, спілкування - все це втамовує шалений культурний голод, який дуже відчутний на сході країни. Саме зараз, люди відчувають якусь культурну, ідейну порожнечу, яку треба максимально швидко наповнити!

"Культурний десант" потребуємо підтримки небайдужих! Чим Ви можете допомогти?!
Якщо маєте книги та журнали, які прочитані Вами, вважаєте їх якісними і корисними, якими готові поділитися, будемо вдячні! (Прохання не пропонувати радянський непотріб!).

А ще, є надзвичайна потреба в патріотичній символіці. Дітки так раділи жовто-блакитним стрічкам..!

Підтримати ініціативу Культурний Десант можна надіславши кошти на картку ПриватБанку 4149 6059 0173 5605 Люткус Дмитро.

Усім нам, волонтерам, часто видається чути історії, як хлопці, українські бійці, скаржаться на місцеве населення, на відсутність підтримки! Це, як футбольий матч, завжди легше грати на своєму полі!

Тому робота з свідомістю, це ще одне, надзвичайно важливе поле бою! Аж ніяк не можна ігнорувати!

Бачили б Ви ті очі, очі хлопця, що слухає правду про Майдан! Чи жінки, що вперше прочитала книжку про дійсну історію України.. І тепер в неї така жага до подібної літератури.. а своїм ентузіазмом пробуджує таку ж цікавість у інших. Дякуючи волонтерам, в місцевих бібліотеках почала з"являтися проукраїнська література. Але таких книжок надто мало!

Чекаємо на Вас за адресою: вул.Шевченка 7, каб 7 (ОДА), штаб ГФ "Самооборона Чернігівщини".

Або телефонуйте, з радістю заберемо книжки деінде 0977757206, 0939646503 Юлія
Інформація про наш проект за посиланням https://www.facebook.com/kultdesant?fref=ts

Останні новини Чернігівщини

«єВідновлення» в області: понад дві тисячі компенсацій за пошкоджене майно та 307 житлових сертифікатів 15:05

На Чернігівщині триває реалізація програми з надання компенсацій за пошкоджене та зруйноване житло «єВідновлення», яка стартувала майже рік тому. Про стан її реалізації говорили сьогодні на брифінгу в медіацентрі ОВА.

До 11 років позбавлення волі засуджено російського військовослужбовця, який стріляв у цивільних під час тимчасової окупації Чернігівщини 15:03

За публічного обвинувачення прокурорів Чернігівської обласної прокуратури Чернігівським районним судом у порядку спеціального судового розгляду визнано винним російського військовослужбовця у порушенні законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України). Його засуджено до 11 років позбавлення волі.

Дмитро Блауш: ці діти вчать інших не бути байдужими 15:01

Плетіння маскувальних сіток для бійців на передовій вже стало невід'ємною частиною життя для одинадцяти діток із Ріпок Чернігівського району.

 На Чернігівщині поліцейські затримали наркоторгівця з партією психотропів

На Чернігівщині поліцейські затримали наркоторгівця з партією психотропів 14:48

Слідчі Головного управління Нацполіції в області викрили у Чернігівському районі зловмисника, який систематично здійснював придбання та подальший збут особливо небезпечних психотропних речовин.

Ломако та Брижинський відмовляються коментувати умови домовленості про відновлення руху автобусів у Чернігові 14:44

В.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако та начальник Чернігівської МВА Дмитро Брижинський відмовляються коментувати умови домовленості про відновлення руху автобусів приватних перевізників у Чернігові.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини