Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 липня, 02:23:47

Олексій Горбунов дав концерт у Чернігові. ВІДЕО

22.06.2015   16:04Агенцiя

З початку військової агресії в Україні актор з українським корінням Олексій Горбунов відмовився від зйомок в Росії та активно допомагає бійцям АТО. Ми знаємо його як саксофоніста зі «Стиляг», терориста Рахмета зі «Штатского радника», інструктор Діда з «Гвардії». Творчий доробок актора – більш ніж сто фільмів. А от на благодійному творчому вечорі артиста та його гурту «Грусть пилота» Чернігів познайомився з ним і як з музикантом.

На благодійний творчий вечip Олексія Горбунова та гурту «Грусть Пилота» у Чернігові завітало чимало глядачів. Вже четвертий місяць актор бере участь в концертах, організованих благодійним фондом «Територія життя», який лише за перший рік своєї роботи зібрав понад сім мільйонів гривень на допомогу військовим, їх сім’ям та переселенцям.

Свій виступ у Чернігові артист почав хвилиною мовчання за воїнами, загиблими в АТО. А далі — подарував глядачам дві години душевної музики та щирих розмов. В репертуарі артиста багато старих пісень відомих виконавців: і Висоцького, і Окуджави, і Сукачова, і Цоя.

Артист не лише співав, а й розповідав глядачеві про свою роботу в кіно, зокрема, у фільмі про війну «Курсанти» — реальній історії з життя кінорежисера Петра Тодоровського.

З початку військової агресії в Україні актор відмовився від зйомок в Росії та активно допомагає бійцям АТО, морально і матеріально. Надаючи перевагу діям, а не словам.

На благодійному березневому концерті в Києві вдалося зібрати 17 тисяч гривень, а за квітневий творчий вечір в Миколаєві вже отримано 60 тисяч на потреби бійців. Кошти, виручені на чернігівському концерті, підуть на необхідне для військових підрозділів нашої області.

Останні новини Чернігівщини

Чернігівська область — на п'ятому місці в Україні за кількістю пошкоджених через російські обстріли культурних пам’яток

Чернігівська область — на п'ятому місці в Україні за кількістю пошкоджених через російські обстріли культурних пам’яток 12:19

Культурна спадщина є невід'ємною частиною національної ідентичності та історичної пам'яті кожного народу. Вона втілює в собі багатовікові традиції, досягнення мистецтва, архітектури та науки, відображаючи унікальний шлях розвитку суспільства.

У січні-червні 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини поповнились на 4,3 млрд гривень податків та зборів

У січні-червні 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини поповнились на 4,3 млрд гривень податків та зборів 12:03

У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області повідомили, що до місцевих бюджетів усіх рівнів Чернігівської області за січень-червень 2024 року надійшло 4,3 млрд грн від сплати податків і зборів. Із загальної суми в обласний бюджет спрямовано 0,6 млрд грн, решту коштів отримали бюджети територіальних громад.

 Вербування підлітків ворогом для скоєння диверсій: кіберполіція попереджає про небезпеку в інтернеті

Вербування підлітків ворогом для скоєння диверсій: кіберполіція попереджає про небезпеку в інтернеті 10:10

Кіберполіція України інформує про небезпеку вербування російськими спецслужбами для вчинення диверсій, зокрема – підпалів автомобілів українських військовослужбовців.

Медиків Чернігова привітали з професійним святом 10:06

У Чернігові працівників і працівниць закладів охорони здоров’я нагородили з нагоди Дня медичного працівника України, який відзначається 27 липня.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 8 пожеж. Внаслідок цих подій 3 особи постраждало.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини