Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 19:17:37

Звітують фотохудожники Чернігівщини. ФОТОрепортаж

09.02.2015   11:16Агенцiя

У читальному залі обласної бібліотеки ім.. Короленка розмістила свою фото експозицію національна спілка фото художників Чернігівщини.

12 авторів виставили 40 творчих робіт різного жанру і стилю. Портрети, натюрморти, пейзажі, філософські фото картини та жанрові сюжети з повсякденного життя. Фотороботи відображають як радість так і смуток. Головне – вони несуть для нас любов, добро і красу.

Чернігівське відділення фотохудожників у своїх рядах налічує 17 дійсних членів. Виступаючи перед відвідувачами виставки голова Чернігівської спілки фото художників Микола Турчин, розповів про діяльність та участь фотохудожників у мистецькому житті області.

Ігор Волосянкін розповів про фото виставку у Польщі, яку організував відомий скульптор Геннадій Єршов. Цього року до лав фотохудожників прийшов долею життя фотохудожник з Луганщини, відомий фотокореспондент, Юрій Хромушин. Він признався у коханні до Чернігівщин.

Свої роботи він об,єднав під гаслом «Мир вашому дому». Взагалі, цьогорічна фото виставка вражає своєю широтою поглядів на життя яке зафіксували у своїх роботах фотохудожники Чернігівщини. Всіх бажаючих ознайомитись з творчими роботами фотомитців запрошує виставкова зала бібліотеки.


Фоторепортаж Віктора Кошмала.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини