Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 09:24:15

В Чернігові стартував Благодійний концертний марафон "Ми обираємо мир" на підтримку військових в АТО

18.08.2014   15:33

В Міському палаці культури Чернігова, в рамках Благодійного концертного марафону «Ми обираємо мир», відбувся концерт на підтримку військовослужбовців, які діють в зоні АТО.

Перед декількома сотнями глядачів, серед яких були і військовослужбовці Чернігівського гарнізону, з пісенними й танцювальними номерами виступили творчі колективи і солісти обласного центру.

 З вітальним словом до глядачів звернулася заступник Чернігівського міського голови Анна Романова. Вона нагородила кращі творчі колективи міста грамотами міськради і закликали всіх присутніх не забувати про військовослужбовців у зоні АТО, надавати їм допомогу, всіляко сприяти у нелегкій справі захисту Батьківщини.

Відкрив концертну програму хор ветеранів війни та праці міського палацу культури виконанням пісень «Нам є що захищати» і «Армія з народом». З чудовими пісенними й танцювальними номерами виступили Аня Очерет, Леся Шаповалова, Вадим Шестаков, Анастасія Пупенко, колективи «Дружба», «Квітка», «Конфетті», «Ай-діл» та багато інших.
Концертні номери супроводжувалися демонстрацією на екрані фото та відеоматеріалів, наданих організаторам марафону офіцерами регіонального медіа-центру МО України, які демонструють роботу військових в зоні АТО.

Директор Міського палацу культури Анатолій Кирилюк зазначив:
– За задумом, цей концерт відкриває Благодійний марафон «Ми обираємо мир» на підтримку військових в АТО. Подібні дійства планується провести і в інших містах Чернігівської області. Кошти, зібрані під час концертів, будуть спрямовані на забезпечення необхідними речами військовослужбовців, які нині діють  в зоні АТО.

Підполковник Олександр ПАРІЙ

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.

Міжнародні донори розглядають можливість створення на Чернігівщині сучасного закладу пластично-реконструктивної хірургії та загальної реабілітації 08:17

Над проєктом створення клініки пластично-реконструктивної хірургії та загальної реабілітації працює Благодійний фонд «Місія солідарності».

26 квітня: цей день в Україні і світі

26 квітня: цей день в Україні і світі 08:13

ДЕНЬ 793 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 793 RUSSIAN AGRESSION

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.