Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 8 травня, 13:50:57

Мандруємо країною казок

16.06.2014   07:27Агенцiя

Чи любимо ми казку? На це питання у кожного відповідь однакова – «звичайно». Казка вчить добру і засуджує зло, вчить любити та цінувати працю, засуджує лінь, навчає сміливості, любові до прекрасного. Недарма народна мудрість передається через казку з покоління в покоління. А найголовніше, чому вчить казка – залишатися дитиною, а значить трішечки Чарівником.

Переконатися в цьому мали змогу учні ЗНЗ № 2, яких обласна бібліотека для юнацтва запросила на казково-літературне свято «Мандруємо країною казок».

Маленькі читайлики занурились у прекрасний, захоплюючий і чарівний світ казки. Вони брали активну участь у казковій грі-подорожі «Українська душа світиться у казці», літературно-казковій вікторині «Нові зустрічі з казковими героями», казковому калейдоскопі «Радість дарують улюблені казки».

Наприкінці заходу діти з задоволенням переглянули улюблені мультфільми.

Неабияку зацікавленість у дітей викликала книжково-ілюстративна виставка «Тут живуть казки», на якій були представлені казкові видання, що знаходяться у фонді бібліотеки.

Найактивніші учасники казкового свята були нагороджені солодкими подарунками.


http://www.cult.gov.ua/news/mandruemo_krajinoju_kazok/2014-06-15-5213
 

Останні новини Чернігівщини

Цього року Україна вперше відзначає 8 травня як День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років

Цього року Україна вперше відзначає 8 травня як День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років 10:47

Україна приєдналися до європейської традиції відзначення цієї дати. Для Європи 8 травня – точка відліку закінчення війни, перемога над страшним злом нацизму, нагадування про катастрофу війни, а не про тріумф одних народів над іншими, переможців над переможеними.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:05

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду, 2 пожежі, 1 випадок загибелі на водних об'єктах та 1 аварійну ситуацію на системах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1особа та 1 особа постраждала.

8 травня: цей день в Україні і світі

8 травня: цей день в Україні і світі 08:33

ДЕНЬ 805 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 805 RUSSIAN AGRESSION

На Масанах почалися роботи з відновлення колектора 15:50

Стартував ремонт аварійного колектора, що в мікрорайоні Масани (вул. Незалежності, 42). Роботи виконуватимуть за новою технологією – методом санації полімерним рукавом.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 15:19

Протягом минулої доби зареєстровано 9 небезпечних подій, а саме: 1 аварійна ситуація на мережах життєзабезпечення, 1 загибель на водних об’єктах, 1 дорожньо-транспортна пригода, 6 пожеж. Внаслідок цих подій загинула 1 особа та 1 особа постраждала.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини